Hoppa till sidinnehåll
ALMEDALEN Corneliajönsson 20230628 B1A8377 (1)

2023-07-03

Så vill svenskarna bo och leva när Sverige förändras

Onsdagen den 28 juni arrangerade vi tillsammans med Dagens Industri ett panelsamtal i Almedalen med fokus på hur svenskarna vill bo när räntorna stiger, fler vill arbeta hemifrån och norra Sverige genomgår en omfattande nyindustrialisering. Vad innebär det för kommuner och arbetsgivare som vill locka folk? Är ABC-städerna det nya gamla? Kommer det en ny grön våg och hur påverkar ökade möjligheter till distansarbete hur svenskarna vill bo och leva?

Medverkande: Marcus Svanberg (vd, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling), Andreas Hatzigeorgiou (vd, Stockholms Handelskammare), Pernilla Bonde (vd, HSB), Alexandra Hagen (vd, White Arkitekter), Hans Bolander (reporter, Dagens Industri) och Pontus Herin (moderator, Dagens Industri).

Är du nyfiken på vad bostäder i ditt område säljs för?

Med vår kostnadsfria tjänst Områdeskollen ger vi dig löpande uppdateringar kring slutpriserna på bostäder i det området som du önskar. Tjänsten passar dig som är nyfiken på vad liknande bostäder som din säljs för i ditt område. Eller för dig som drömmer om att flytta till ett specifikt boende eller område och som vill veta när det är ett bra läge att köpa.