Hoppa till sidinnehåll
Claudiabehnan 4

Claudia Behnan

Vi älskar att ta del av Claudias härliga och transparenta vardags - och familjeliv. Förutom det har Claudia även en villa att inspireras av och avundas, som vi fått äran att besöka.

Claudia Behnan

Claudia Behnan

Influencer & Inspiratör
Här bor:
Claudia med mannen Henrik, sönerna Charlie och Malcom och hunden Doris.
Läge:
I Norrköping nära vattnet.
Bästa köpet till hemmet:
En stor urna som jag fyndade för 6 år sedan.
Storlek:
192 kvm, 5 rum och kök.
Byggår:
2010

Ert hus är ganska nybyggt, byggde ni det själva?

Nej, vi letade faktiskt efter en tomt att bygga på själva men sedan hittade vi det här huset och föll pladask. Det var kärlek vid första ögonkastet, huset har ett magiskt läge och det var just här vi ville bygga hus annars.

Vad är det du gillar mest med läget?

Närheten till vatten, skog och natur. Hela vårt boende och inredning har inspirerats av läget och vi älskar våra stora fönster med utsikt över vattnet och naturen. Vi spenderar mycket tid ute och här kan vi, våra barn och vår hund verkligen njuta av friheten i att bo granne med naturen.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Den är ganska avskalad med rätt saker på rätt plats, och en touch av växtlighet med noggrant utvalda tidlösa designmöbler. Det viktigaste för mig är att hemmet symboliserar trygghet och kärlek, trots att min inredningsstil är avskalad ska hemmet ha en varm känsla. Föredrar nya möbler eller klassiker i en nyare upplaga, har tyvärr inte så mycket som jag köpt på loppis men en del möbler och inredningsdetaljer som jag fått ärva.

När jag inreder mitt hem inspireras jag av människor, livsstil, natur, resor och självklart av sociala medier - en favorit är pinterest.

Har du några inredningstips?

Investera i designklassiker som håller under lång tid. Jag älskar t.ex. mina designlampor, speciellt min vertigolampa som pryder nästan hela vårt 3 meter långa matsalsbord. En sådan inredningsdetalj kan lyfta ett helt rum och då krävs inte så mycket annat. 

Det viktigaste är dock att man låter inredningen spegla sin egen smak och att välja inredning som passar sig själv och familjen. Annars kommer man kanske inte att känna sig som hemma.  

Claudia Behnan

Jag drömmer om en stor walk in closet, en japanskt inredd trädgård, fiskbensparkett och nivåskillnader med betonggolv.


Claudia Behnan - Influencer & Inspiratör

Hur ser din drömbostad ut?

Om vi inte skulle snubbla över vår drömtomt för att kunna bygga hus kommer vi nog stanna kvar där vi bor nu tills vi är gamla och grå. Ibland kan jag sakna ett sällskapsrum för våra barn där dom kan hänga i lugn och ro, utan att behöva störas av oss vuxna. Ibland kan det vara tråkigt för dem att vara på rummet. 

Jag drömmer om en stor walk in closet, en japanskt inredd trädgård, fiskbensparkett och nivåskillnader med betonggolv. Stora drömmar!

DSC 9363

Hemma hos reportage

Varje månad öppnas dörrarna till ett nytt fantastiskt hem där vi får ta del av inredningstips, veta mer om personen bakom och drömma oss bort till ett framtida hem. Välkomna in!