Hoppa till sidinnehåll
DSC 3440

John Valencia och Johan Larsson

Vi får äran att tillsammans med vår favoritfotograf hälsa på hos influencerna John Valencia och Johan Larsson - @pappapappadotter.  

John Valencia och Johan Larsson

John Valencia och Johan Larsson

Influencers och inspiratörer - @pappapappadotter
Här bor:
Johan och John med sina två döttrar.
Byggår:
1898.
Storlek:
82 kvadratmeter.

Hur blev den här härliga lägenheten er?

Vi fick faktiskt se den som enda intressant underhand. Vi gillade området sedan tidigare och lyckades se bostadens charm, trots att det krävdes en stor renovering. Sen fick vi köpa den!

Så det var charmen som gjorde att ni föll för lägenheten?

Ja, precis. Lägenheten hade välbevarade tidsenliga detaljer och vi ville sätta vår egen prägel på vårt nya boende genom renovering. Det fick vi chansen till genom den här lägenheten. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och lägenhetsköpet genomfördes mest med hjärtat. Även fast våra huvuden, som tur var, tänkte att det var en bra affär. 

Eftersom att bara vi fick se lägenheten var det bara vi som la ett bud, så vi vet egentligen inte hur värdet hade varit vid en budgivning. 

Vad genomförde ni för renoveringar?

I stort sett hela lägenheten har totalrenoverats. Allt från ett helt nytt badrum till nya golv. När vi köpte den här lägenheten skapade vi även ett hem med en bättre planlösning än vår förra bostad, det var viktigt för oss. 

Vilken känsla vill ni att era gäster ska få när dom kommer hem till er?

Det ska kännas hemtrevligt och välkomnande. Sen har vi två små barn så det är ju alltid lite saker som ligger framme men det får vi, och våra gäster, leva med. Förmodligen så bidrar det lite till den hemtrevliga känslan också. 

Hur skulle ni beskriva er inredningsstil?

Vi skulle beskriva den som modern och funktionell. Tyvärr kan vi inte stoltsera med att göra så mycket second hand-fynd, den kunskapen eller tiden har vi tyvärr inte. 

För att få till den inredning som vi verkligen trivs med har vi tagit in hjälp i samband med varje flytt. Så vårt tips kring inredning är att omge sig med bra smakråd för att hitta rätt. Ibland kan ett rum kännas fel eller trångt men vänder man på möblerna eller byter färg på soffan så kan det bli en helt annan känsla. Det kan därför vara bra med lite ögon utifrån. 

Finns det någon person vars hem ni skulle vilja flytta in i?

Ja!! John älskar Emilia De Porets våning och Johan Bianca Ingrossos lägenhet. 

"Vi har faktiskt tagit hjälp av inredare och proffs med inredningen inför varje flytt."

Är det något ni saknar i er bostad för att den ska kännas ultimat?

Vi skulle behöva ett extra badrum och bättre garderobsmöjligheter. Om vi får drömma skulle vi även vilja ha ett större vardagsrum för mer sällskapsyta. Egentligen så skulle vi behöva lite större boyta. 

Hur länge tror ni att ni kommer bo kvar i lägenheten tills ni hittar nästa drömboende?

Om vi känner oss själva rätt så tror vi tyvärr att vi kommer lägga ut vår lägenhet till försäljning inom 12 månader igen, men vi får se... 

När ni säljer er lägenhet, tror ni att nästa köpare kommer att falla för samma som er?

Eftersom vi har renoverat den så pass mycket sedan vi köpte den så är det lite svårt att svara på. Däremot så tror vi att den kommer att tilltala en barnfamilj med 1-2 barn, precis som vi.

Familj

Psst... sa vi att vi har de nöjdaste kunderna i branschen?

Våra kunder har visat sig vara de nöjdaste i branschen, i hela sex år i rad, enligt Svenskt Kvalitetsindex. Branschen som helhet ligger på en kundnöjdhet på 68,0. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ligger i topp med en kundnöjdhet på 71,4.