Är du vår nästa studentambassadör?

Som ambassadör representerar du Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på din högskola eller universitet. Att vara ambassadör är en unik möjlighet att under studietiden knyta värdefulla kontakter med mäklare och franchisetagare samtidigt som du är vårt ansikte utåt och skaffar dig insikter och praktisk erfarenhet du har nytta av som mäklare. Du får chansen till bästa starten på din karriär och målet är såklart att du efter studierna blir en av oss!

Vi lägger därför stort fokus på att du inkluderas i vår gemenskap genom att delta på interna aktiviteter, t.ex. vid den uppskattade årliga kick-offen där alla franchisetagare och mäklare samlas.

Som ambassadör får du:

- Delta i gemensamma LFF-aktiviteter

- Knyta värdefulla branschkontakter

- Studentlitteratur upp till 2 000 kronor per år

- Skolmaterial

- Profilkläder

- Göra ett besök på vårt servicebolag i Stockholm där du får prata juridik med våra jurister, marknadsföring med vår marknadsavdelning och försäljning med våra regionchefer. 

Hur ser mitt uppdrag ut som studentambassadör?
Som ambassadör är du särskilt utvald att representera oss vid din högskola eller universitet under din studietid – kort och gott att vara vårt ansikte utåt och representera Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Du blir våra ”ögon och öron” gentemot andra studenter och får gärna involvera dina klasskompisar. Uppdraget kan innebära att kreativt föreslå aktiviteter vi kan genomföra tillsammans, anordna studentmingel, medverka vid våra event och nå ut till mäklarstudenterna med information och inspiration. Helt enkelt en länk mellan LFF och dina studentkollegor!

Ambassadörsrekrytering pågår löpande, vi ser fram emot att höra från dig.

Välkommen att ansöka!