Uppdragsutbildningen

Är du nyfiken på mäklaryrket? Vad kul! Visste du att det finns en Fastighetsmäklarutbildning på 120 högskolepoäng som du kan läsa på distans?

Utbildningen är distansbaserad på 18 månader och leder till en universitetsexamen med inriktning mot fastighetsförmedling. Det är en intensiv, men flexibel fastighetsmäklarutbildning och studierna sker antingen helt på distans eller med viss närvaro på skolan. Detta är en utbildningsmodell som ger både dig och det mäklarkontor som du är kopplad till en hög nivå av valfrihet. Du kan med andra ord gå utbildningen var du än befinner dig i landet! Utbildningen är dessutom anpassad för att deltagaren skall kunna fortsätta arbeta viss tid parallellt med studierna.

Läs mer om FEI:s uppdragsutbildning.

Under studietiden är du anställd på den lokala bobutiken. Du är inte berättigad studiemedel från CSN då det är en uppdragsutbildning.

Låter det som något för dig? I så fall tycker vi att du ska kontakta det mäklarkontor och den franchisetagare du önskar arbeta hos, presentera dig och hör dig för om deras behov framöver.