Hässleholm

För dig som funderar på att byta bostad

Vi har många års erfarenhet av att förmedla bostäder i vår region. När du säljer med oss får du därför en trygg mäklare med ett gott rykte. Vi har dessutom Sveriges mest nöjda kunder och ett riktigt bra erbjudande till dig som ska flytta. Här hittar du några av våra lokala erbjudaden som underlättar för dig som funderar på att byta bostad.

Vill du bli kontaktad av någon av våra mäklare? Fyll vänligen i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

5 000 kr i kundrabatt

Funderar du på att sälja din bostad? Då får du inte missa din kundrabatt! Du som redan är eller blir kund i Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad får hela 5 000 kr i rabatt på mäklararvodet när du säljer din bostad med oss. Kontakta oss eller din kontaktperson på Länsförsäkringar så berättar vi mer.

Husköparskolan

Husköparskolan är en kort film för dig som funderar på att sälja och köpa hus. I Husköparskolan ger vi dig som står i startgroparna värdefulla tips som hjälper dig på vägen. Vår mäklare Charlott Nilsson och bankrådgivare Mats Nilsson guidar dig genom allt det som alla bör och behöver veta inför ett husköp. Filmen är ett samarbete mellan Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Klicka på "Läs mer här" för att titta på Husköparskolan.

Läs mer här