Hässleholm

Våra stylister och fotografer skapar den rätta känslan

Våra egna fotografer och stylister har lång erfarenhet av både foto och styling och det är de som förvandlar just din bostad till någon annans drömboende. De hjälper dig att förbereda din bostadsaffär på allra bästa sätt. När du väljer att sälja din bostad med oss så ingår både fotokonsultation, styling och professionella bilder tagna av våra erfarna fotografer.

”Med känsla för detaljer skapar jag ett mysigt och varmt hem som känns inbjudande och hemtrevligt. Därefter fotograferar jag så att samma känsla förmedlas genom bilderna så att vi tillsammans presenterar din bostad från sin allra bästa sida.” (Nina Wiberg, fotograf och stylist på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling).

Fotografera nu - sälj när du vill

Med tjänsten Försprång planerar och förbereder vi din bostadsförsäljning helt kostnadsfritt så att allt är klart när du väl bestämmer dig för att sälja. En av fördelarna med Försprång är att vi kan fotografera din bostad när trädgården är som vackrast så att du har fina sommarbilder även om du väljer att sälja din bostad först till hösten eller vintern.

Styling av din bostad

Styling av bostaden görs med både befintliga fina saker som du redan har i ditt hem och förstärks med detaljer som fotografen och stylisten tar med. Allt för att skapa den rätta känslan och de bästa förutsättningarna för att attrahera rätt köpare till visningen av dig bostad.

Styling handlar främst om att framhäva alla de fördelar bostaden har och visa upp den från dess allra bästa sida. Man pratar ofta om att det första intrycket är så viktigt och vi vill att bilderna ska skapa både förväntan och nyfikenhet som drar potentiella köpare till visningen. För oss är det viktigt att bilderna speglar den bostad köparen möts av på visningen. Vi strävar alltså alltid efter att ge en så rättvisande bild av bostaden som möjligt där vi väljer att framhäva det som är unikt och lyfter det som är bra. Det tycker vi är en bra grund till en trygg och lyckad bostadsaffär.

Det här ingår när du säljer med oss

Vill du veta vad vi kan göra för dig? Kontakta oss så berättar vi mer!