} 

Trosa

Vår fina skärgårdskommun kallar sig lite skämtsamt ”världens ände”, och det är kanske att ta i – men om du skulle välja en enda plats att ha som öde ö, vill vi gärna framhålla Trosa som en stark kandidat. Den lilla staden vid Trosaåns utlopp i Östersjön är ett anrikt litet charmtroll, med sina småbåtar, låga träbebyggelse och ljuvliga omnejd i erkänt natursköna Sörmland med sina många smultronställen och djupa historia. I kommunen bor idag drygt 12 000 personer, varav ungefär hälften i centralorten Trosa och en fjärdedel i Vagnhärad. Närmaste större orter är Nyköping och Södertälje, och Stockholm förstås, 70 kilometer norrut. I Trosa finns ingen järnväg, men bra busstrafik. Tågen går i Vagnhärad, och E4:an är lätt tillgänglig via länsväg 218. Kommunen placerar sig i topp vad gäller företagsklimat år efter år, och erbjuder på det hela taget en trygg och rik tillvaro med möjlighet till sann livskvalitet.

Mäklare Trosa

Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.
Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Trosalundsgatan 4 i Trosa, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.


Välkommen till din lokala mäklare i Trosa!

Boka fri värdering

Linnéa Norén

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Västra Långgatan 20 A, 619 35, Trosa

0156-125 00

trosa@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Trosa

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Våra tjänster