Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling anställer Försäljningschef

2019-10-14

Den 1 oktober anslöt Tony Dommartine till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i en nyinrättad roll som Försäljningschef. Med ansvar för att utveckla ledarskap, kundupplevelse och försäljningsprocess får han en nyckelroll i företagets tillväxtresa mot att bli Sveriges största mäklarkedja.

I rollen som Försäljningschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kommer Tony Dommartine att leda försäljningsteamet och vara ansvarig för att utveckla fastighetsmäklarkontorens ledarskap, kundupplevelse och försäljningsprocess i nära samarbete med franchisetagarna och länsförsäkringsbolagen.

– Det känns spännande att få ansluta till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling mitt i en expansiv fas där företaget växer snabbast i branschen. Med stark lokal förankring, hög kundnöjdhet och ett välkänt varumärke finns alla förutsättningar att fortsätta ta marknadsandelar, säger Tony Dommartine, Försäljningschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Tony Dommartine är själv fastighetsmäklare och har lång erfarenhet av ledarskap och försäljningsfrågor inom fastighetsmäklarbranschen. Närmast kommer han från Fastighetsbyrån där han hunnit verka i flera roller, både som fastighetsmäklare, franchisetagare, regionchef och vice VD.

– Tony har en värdefull kombination av branscherfarenhet, affärsförståelse och uppskattat ledarskap. Tillsammans med sitt driv och mod kommer han att få en viktig roll i vår strävan mot att bli branschledande, säger Marcus Svanberg.

Tony Dommartine kommer att ingå i Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings affärsledning.

För mer information, vänligen kontakta:

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel. 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Tony Dommartine, Försäljningschef
Tel. 073-441 04 20
E-post: tony.dommartine@lansfast.se

Marcus Svanberg, VD
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se
Pressbilder: Marcus Svanberg

Här kan du följa oss:

Webb: www.lansfast.se
Blogg: www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.