Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling dubbelöppnar i Gävleborg

2019-08-28

Den 2 september öppnar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling två nya bobutiker i Järvsö och Ljusdal. Franchisetagaren Pär Berglin är en erfaren mäklare som tror att regionens naturnära läge och expansiva turistnäring kommer att få kommunens bostadspriser att stiga på sikt.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Nu har företaget 171 bobutiker runtom i landet. Gemensamt för både Järvsö och Ljusdal är närheten till naturen och ett stort utbud av fritidsaktiviteter under både sommar och vinter. Det har ökat intresset för att köpa bostad i regionen den senaste tiden.

– Bostadsmarknaden i hela länet är i stabil tillväxt just nu. Genom öppnandet av de nya bobutikerna är målsättningen att komma ännu närmare kunderna och öka samverkan med både bank och försäkringsbolag för att kunna ge ännu bättre service genom hela bostadsaffären, säger Pär Berglin, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Järvsö och Ljusdal.

Besöksadresserna för de nya bobutikerna är Turistvägen 54 i Järvsö och Postplan 14B i Ljusdal (i Länsförsäkringars befintliga lokaler). Kontoret kommer, förutom Pär Berglin, att bemannas av sex personer. Däribland mäklaren Maria Troedsson och mäklarassistenten Maria Gustafsson.

För mer information, vänligen kontakta:
Pär Berglin, franchisetagare och fastighetsmäklare i Järvsö och Ljusdal
Tel: 070-322 54 39
E-post: par.berglin@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Här kan du följa oss:
Webb: www.lansfast.se
Blogg: www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.