Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Knivsta

2019-06-05

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Knivsta. Den 3 juni invigde Andreas och Nina Waldestrand den nya bobutiken på Forsbyvägen 10g. Mäklare med stor lokalkännedom som tror att regionens gynnsamma läge och ökad inflyttning kommer få kommunens bostadspriser att stiga.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Nu har företaget 170 bobutiker runtom i landet. Fler nyproducerade bostäder och närhet till såväl storstad som naturområden har ökat intresset för att flytta till Knivsta. Med etableringen av den nya bobutiken är målsättningen att komma närmare kunderna på en bostadsmarknad i snabb tillväxt.

– Knivsta har ett geografiskt guldläge med närhet till såväl storstad och natur som landets största flygplats. Alla dessa egenskaper upplevs som attraktiva, inte minst av barnfamiljer, som nu utgör en stor del av de som letar boende i vårt område. Det kommer fortsätta att driva priserna uppåt, säger Andreas Waldestrand, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Knivsta.

Bobutiken på Forsbyvägen 10g öppnade den 3 juni och kommer, till en början att bemannas av fyra medarbetare; franchisetagarna Andreas Waldestrand och Nina Waldestrand samt mäklarna Johan Hedin och Sofia Sundberg.

För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Waldestrand, franchisetagare och fastighetsmäklare i Knivsta
Tel: 070-530 11 33E-post: andreas.waldestrand@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Här kan du följa oss:
Webb: www.lansfast.se
Blogg: www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.