Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Landskrona

2019-03-26

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Landskrona. Den 25 mars invigde Cecilia Grahn och Cecilia Lindh den nya bobutiken på Järnvägsgatan 6. Mäklare med stor lokalkännedom som tror att ökande inflyttning kommer att lyfta priserna i regionen.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. I nuläget har företaget 168 bobutiker runtom i landet, varav 17 i Skåne. Satsningar på nyproducerade bostäder och ökande inflyttning från övriga Skåne har bidragit till stark tillväxt på bostadsmarknaden i Landskrona den senaste tiden. Med etableringen av den nya bobutiken är målsättningen att, ännu bättre, kunna bidra med expertkunskap om den lokala bostadsmarknaden.

– Kommunen har satsat stort på att erbjuda en hållbar och attraktiv boendemiljö, bland annat genom utbyggnaden av Norra Borstahusen och Karlslundsområdet. Kombinationen av ett gynnsamt geografiskt läge och en lägre prisnivå jämfört med andra närliggande städer gör att många visar intresse för att bo i Landskrona just nu, säger Cecilia Grahn, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Landskrona.

Bobutiken kommer att bemannas av mäklarna Cecilia Grahn och Cecilia Lindh. Tillsammans har de över 20 års erfarenhet av att förmedla bostäder i Landskrona kommun.

För mer information, vänligen kontakta:
Cecilia Grahn, franchisetagare och fastighetsmäklare i Landskrona
Tel: 070-793 85 70
E-post: cecilia.grahn@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Här kan du följa oss:

Webb: www.lansfast.se
Blogg: www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.