Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Sunne

2020-11-02

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Sunne. Den 1 november slog Richard Östlund upp dörrarna för den nya bobutiken på Kvarngatan 23. Han tror att kommunens tillväxtpotential och närheten till naturen kommer att lyfta bostadsmarknaden framöver.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. Med Sunne har kedjan nu 181 bobutiker runtom i landet. En stark turistnäring, närhet till naturområden och ett gynnsamt företagsklimat har ökat intresset för att bo i kommunen. Med den nya bobutiken är målet att komma ännu närmare kunderna på en bostadsmarknad i stark tillväxt.

– I Sunne finns ett brett utbud av olika bostäder, men hetast eftertraktade är fastigheter i sjönära lägen. Med den nya bobutiken kan vi ännu bättre bidra med lokal närhet, personliga relationer och expertkunskap om regionens bostadsmarknad, säger Richard Östlund, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Sunne.

Den nya bobutiken kommer att öppna på Kvarngatan 23, i samma lokal som Länsförsäkringar. På så sätt kan kunderna snabbt få hjälp med både bank- och försäkringsärenden i samband med sin bostadsaffär.

För mer information, vänligen kontakta:
Richard Östlund, fastighetsmäklare och franchisetagare i Sunne
Tel: 076-832 41 79
E-post: richard.ostlund@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och hållbarhetschef
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.