Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Svedala

2019-06-13

Nu öppnar Therese Malekzadeh och Anna Melefors en ny bobutik på Marknadstorget 10, i Svedala. Två mäklare med lång erfarenhet och god lokalkännedom som tror att Svedalas gynnsamma läge kommer öka intresset för att bo i kommunen.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Nu har företaget 170 bobutiker runtom i landet. En ökande inflyttning från Malmö, närhet till den vackra skånekusten, bra pendlingsmöjligheter och fler nyproducerade bostäder har ökat intresset för att bo i Svedala. Med etableringen av den nya bobutiken är målsättningen att komma närmare kunderna för att fullt ut leva upp till förväntningar från både köpare och säljare.

– Svedala är en trygg kommun att bo i med ett väldigt bra läge, väl anpassat till barnfamiljers behov, fina naturområden och en av Sveriges största flygplatser i närområdet. Intresset för att bo i vår kommun är nu större än på länge, säger Therese Malekzadeh, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Svedala.

Bobutiken kommer att drivas gemensamt av mäklarna Therese Malekzadeh och Anna Melefors.

Två mäklare, bosatta i närområdet, som har lång och gedigen erfarenhet av att förmedla bostäder såväl i Svedala som i kringliggande kommuner. Therese har sedan 2011 drivit Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup och Anna har varit aktiv på Malmömarknaden sedan 2010.

För mer information, vänligen kontakta:
Therese Malekzadeh, franchisetagare och fastighetsmäklare i Svedala och Skurup
Tel: 070-561 60 70
E-post: therese.malekzadeh@lansfast.se

Anna Melefors, franchisetagare och fastighetsmäklare i Svedala och fastighetsmäklare i Skurup
Tel: 0731-80 00 78
E-post: anna.melefors@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Här kan du följa oss:
Webb: www.lansfast.se
Blogg: www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.