Under Svenska Franchisegalan den gångna helgen utsågs Länsförsäkringar till "Årets franchisekedja".
Ikon pil tillbaka Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinnare i ”Årets franchise”

2023-05-09

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling blev en av vinnarna när Svenska Franchisetagarföreningen utsåg ”Årets franchisekedja” den gångna helgen. Priset tilldelas ett franchiseföretag som varit särskilt framgångsrikt under året som gått.

– Vi har ett ständigt fokus på att ge våra bobutiker bästa möjliga förutsättningar att driva sina verksamheter på ett framgångsrikt sätt. Ett gott samarbete, lokal förankring och styrkan i Länsförsäkringars gemensamma varumärke är förklaringar till att vi vunnit detta fina pris, säger Marcus Svanberg, VD på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Varje år delar Svenska Franchisetagarföreningen ut priser till de bästa prestationerna inom företagsformen franchise. Under Svenska Franchisegalan som genomfördes på Grand Hôtel i Stockholm den gångna helgen tilldelades Länsförsäkringar utmärkelsen som ”Årets Franchisekedja”. Priset delas gemensamt mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Länsförsäkringsbolagens Franchisesupport.

–  Inom Länsförsäkringar är franchise väldigt viktigt och vi ser alltid den affärsmodellen som ett alternativ för att utvecklas och fortsätta att växa. Priset som ”årets franchisekedja” bidrar både internt och externt till att stärka vårt varumärke och attrahera kompetent personal som vill vara med på vår fortsatta resa, säger Urban Johansson, VD på Länsförsäkringsbolagens Franchisesupport.

Juryns motivering – Årets Franchisekedja 2023:
”Att franchise bygger på en balans mellan givare och tagare har sina utmaningar. Årets vinnare har balanserat många fler utmaningar än så och gjort det med framgång. Årets vinnare har på kort tid tagit sig till marknadsledande positioner och utmanat andra aktörer med sin genuina historia och lokala förankring.”

För mer information, vänligen kontakta:
Per Sangrud, presschef
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tel. 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Marcus Svanberg, VD
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se

Urban Johansson, VD
Länsförsäkringsbolagens Franchisesupport
Tel. 073-968 37 23
E-post:urban.johansson@lansforsakringar.se

Här kan du följa oss:
Webb: www.lansfast.se
Blogg: Bostadskoll
Facebook: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Instagram: Länsfast Sverige

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.