I september ansluter Fredrik Moser till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som ny HR-chef.
Ikon pil tillbaka Tillbaka till pressmeddelanden

Ny HR-chef till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

2022-08-11

I september ansluter Fredrik Moser till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som ny HR-chef. Med ansvar för personalfrågor, arbetsgivarvarumärke och ledarskapsutveckling får han en viktig roll i företagets tillväxtresa mot att bli den ledande fastighetsmäklaren.

Fredrik Moser kommer senast från NSP Holding, en franchiseorganisation där restaurangkedjorna Burger King och KFC ingår. Som HR-Direktör har han ingått i företagsledningen och bland annat varit ansvarig för chefsstöd, ledarskapsutbildningar och rekrytering.

– Med stark lokal förankring, hög kundnöjdhet och ett välkänt varumärke finns goda förutsättningar för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Jag ser fram emot mitt uppdrag att leda detta arbete med starka värderingar i fokus, säger, säger Fredrik Moser, tillträdande HR-chef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Fredrik har även en lång bakgrund inom McDonalds både som medarbetare, arbetsledare, restaurangchef och distriktschef. Under perioden 2009-2016 arbetade han med HR-frågor i rollen som HR-Business Partner och Teamleader för HR.

– Fredrik har lång och bred erfarenhet av HR-frågor och är en uppskattad ledare. Vi är övertygade om att han kan tillföra engagemang, driv och nya perspektiv i vår fortsatta resa mot att bli den ledande mäklarkedjan, säger Marcus Svanberg, VD på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.Fredrik Moser tillträder sin tjänst i slutet av september och kommer att ingå i Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings affärsledning. Han ska leda HR-avdelningen som består av tre personer.

För mer information vänligen kontakta:
Per Sangrud, PR- och hållbarhetschef
Tel. 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Fredrik Moser, tillträdande HR-chef
Tel: 072-214 46 70
E-post: fredrik.moser@lansfast.se     

Marcus Svanberg, VD
Tel. 070-238 21 50
E-post: marcus.svanberg@lansfast.se

Pressbilder fria för användning:
Marcus Svanberg
Genrebilder

Här kan du följa oss:
Webb: www.lansfast.se
Blogg: Bostadskoll
Facebook: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Instagram: Länsfast Sverige

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.