Ski Kvinna På Buss

Vi har nöööööööjdast kunder i Sverige

Sju år på raken.

Vill du känna dig nöjd med din bostadsaffär?

Våra mäklare har haft Sveriges nöjdaste kunder sju år på raken. Det är vi väldigt nöjda med. Våra kunder har visat sig vara de allra nöjdaste i branschen, i hela sju år, enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Låt oss värdera din bostad

Vi erbjuder dig en kostnadsfri värdering* där vi grundligt går igenom din bostad. Du får en uppskattning av marknadsvärdet som kan vägleda dig i ditt beslut om att sälja nu eller att avvakta. När vi gör en värdering tar vi hänsyn till områdets läge, attraktionskraft och bostadens skick. Vi svarar på dina frågor och funderingar så att du kan känna dig trygg med vad din bostad är värd och hur du ska tänka framöver. När du känner dig nöjd, så är vi nöjda.

Lite mer om Svenskt Kvalitetsindex (SKI) 

Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet och presenteras i en skala som går från 0 – 100. Branschen som helhet ligger på en kundnöjdhet på 72,9. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har en kundnöjdhet på 75,8.  

MA88634 2000

Tjänster för din bostadsaffär!

Oavsett om du precis börjat fundera eller är mitt uppe i en budgivning har vi smarta tjänster som hjälper dig genom hela bostadsaffären.