När du anlitar oss får du nöjdhet på köpet

Vi har Sveriges mest nöjda kunder för sjätte året i rad.

Värdera din bostad - få känslan av nöjdhet på köpet

Är det dags att nöjdhetssäkra din nästa bostadsaffär? Ja men då har du kommit helt rätt. Våra kunder har visat sig vara de nöjdaste i branschen, i hela sex år, enligt Svenskt Kvalitetsindex. Och vi fortsätter att jobba på samma sätt så att även du ska känna dig nöjd. Ett gott betyg från våra kunder betyder en bra och trygg bostadsaffär. Mer nöjdhetssäkrat än så kan det inte bli!

Med en kostnadsfri värdering* går vi grundligt igenom din bostad. Du får en uppskattning av marknadsvärdet som kan vägleda dig i beslutet om att sälja nu eller att avvakta. När vi gör en värdering tar vi hänsyn till områdets läge, attraktionskraft och bostadens skick. Vi svarar på dina frågor och funderingar så att du kan känna dig trygg med vad din bostad är värd och hur du ska tänka framöver. När du känner dig nöjd, så är vi nöjda. Kanske är det så att du blir en av Sveriges nöjdaste kunder!

Lite mer om Svenskt Kvalitetsindex (SKI) 

Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet och presenteras i en skala som går från 0 – 100. Branschen som helhet ligger på en kundnöjdhet på 68,0. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ligger i topp med en kundnöjdhet på 71,4.