När du anlitar oss får du nöjdhet på köpet.

Vi har Sveriges mest nöjda kunder för sjätte året i rad. Värdera din bostad med oss och nöjdhetssäkra din nästa bostadsaffär. 

Sveriges mest nöjda kunder 2021

  Är det dags att nöjdhetssäkra din nästa bostadsaffär? Ja men då har du kommit helt rätt. Våra kunder har visat sig vara de nöjdaste i branschen, i hela sex år. Och vi fortsätter att jobba på samma sätt så att även du ska känna dig nöjd. Ett gott betyg från våra kunder betyder en bra och trygg bostadsaffär. Mer nöjdhetssäkrat än så kan det inte bli!

Intresserad av en värdering - få känslan av nöjdhet på köpet

Med en kostnadsfri värdering* går vi grundligt igenom din bostad. Du får en uppskattning av marknadsvärdet som kan vägleda dig i beslutet om att sälja nu eller att avvakta. När vi gör en värdering tar vi hänsyn till områdets läge, attraktionskraft och bostadens skick. Vi svarar på dina frågor och funderingar så att du kan känna dig trygg med vad din bostad är värd och hur du ska tänka framöver. När du känner dig nöjd, så är vi nöjda.

Du kan läsa mer om alla fördelar som en värdering innebär på Värdera bostad. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig. Kanske blir du en av Sveriges nöjdaste kunder!