Södra Skeppsbron

HSB Brf Skonaren

Nyproduktion

Pris ej angivet

Maria Wallström
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Gävle - Brynäs

Nybyggt drömboende mellan havet och resecentrum! Det är svårt att tänka sig ett bättre boende än på Södra Skeppsbron. Centralt men samtidigt i avslappnad miljö tack vare närheten till vattnet. Modernt och nybyggt utan några bekymmer med renovering, trädgårdsarbete eller branta trappor. Istället tid över för promenader längs glittrande Gavleån, joggingrundor mot havet soliga morgnar eller frestande shoppingturer på stan. Ett riktigt drömboende, eller hur? HSB Brf Skonaren reser sig fem våningar över marken och består av tre hus om totalt 84 lägenheter. Utåt gatan är fasaden i tegel, ett rustikt material som anknyter till områdets industriella karaktär, och mot innergården istället i ljusgrå puts för en ljus och luftig känsla. Vi gissar att det glasade växthuset på gården blir något av hjärtat i föreningen, en plats för trevliga fikastunder eller varför inte kalas. Den stora variationen av lägenhetsstorlekar (1-4 rum och kök) och utformningar underlättar att hitta en lägenhet som passar just dina behov. Lägenheterna är välplanerade med genomtänkta detaljer och inredning av hög standard, vilket gör det lätt att trivas. Du som köper lägenhet i HSB brf Skonaren får även tillgång till en gemensam övernattningslägenhet (tillika styrelserum) för övernattande gäster. På taket byggs en gemensam bastu/relax som du som boende kan boka och nyttja.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om HSB Brf Skonaren

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Byggnadstyp

Nyproduktion

Om Brynäs

Allmänt om Brynäs

På Södra Skeppsbron, precis intill Gavleån, omvandlas ett före detta industriområde till en attraktiv stadsdel med bostäder och service. Den nya stadsdelen byggs där centrum möter vattnet och växer ihop med det gamla Brynäs, där anrika godisfabriken Läkerol drevs fram till för några år sedan. Platsen sammanfattar det bästa med Gävle; närheten till vattnet, stadskärnan och till resecentrum.

Kommunikation

Här bor du i perfekt pendlarläge, på cirka fem minuters promenadavstånd till Resecentrum. Resecentrum är en livlig knutpunkt för både lokala och mer långväga buss- och tågförbindelser.

Tjänster i området

Det centrala läget medför att du har all tänkbar service inom gångavstånd; butiker, caféer, restauranger, biografer och butiker.