Brf Varla Backe

Brf Varla Backe

Nyproduktion
Pris

1 950 000 - 5 950 000 kr

32 st bostäder

33 - 103,5 m²

1 - 4 rum

Ansvarig mäklare
Philipp Bisping
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Kungsbacka - Varla

Brf Varla Backe

Låt oss presentera Brf Varla Backe - Ett exklusivt och påkostat projekt med stort fokus på miljötänk och hållbart byggande. Här växer ett modernt område i personlig tappning fram, där härlig natur nås runt knuten och skolor, förskolor samt centrala Kungsbacka finns på bekvämt promenadavstånd. Projektet innefattar 32 unika och välplanerade bostadsrätter i varierande storlek som sträcker sig mellan 1–4: or med en boarea mellan 33–103,5 m², och erbjuder något för alla livssituationer. Lägenheterna disponeras över två boningshus om tre respektive fyra våningar som samtliga dessutom nås bekvämt med hiss. Bostäderna kommer vara häftigt utformade där varje kvadratmeter nyttjats väl med fokus på social samvaro då kök och vardagsrum går i öppet samband och den generösa takhöjden imponerar upp till 3 meter. Med valmöjligheter till flera olika inredningspaket är det enkelt att skapa ett hem som präglar ens egen personliga stil där samtliga materialval är noggrant utvalda för högsta kvalité och design. För maximal trivsel är samtliga lägenheter utrustade med balkong alternativt uteplats där merparten bjuder på en magnifik utsikt. De större lägenheterna belägna högst upp i husen har dessutom dubbla balkonger. För ytterligare bekvämlighet finns även en parkeringsplats att hyra till varje bostadsrätt. Varmt välkomna att lämna ditt intresse!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Bostäder i projektet

Till salu
Bokad/Reserverad
Såld

Bostadsrätter

Status Nr. Boarea Rum Våning Pris Avgift
A-1202 44 m2 2 rok 4 av 4 2 850 000 kr 2 747 kr
A-1203 99,7 m2 4 rok 4 av 4 5 950 000 kr 5 268 kr
B-0902 64,5 m2 2 rok 1 av 4 2 995 000 kr 3 675 kr
B-0903 49 m2 2 rok 1 av 4 2 695 000 kr 2 974 kr

Fakta om Brf Varla Backe

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Byggnadstyp

Nyproduktion

Boarea

33 - 103,5m²

Antal rum

1 - 4 rum

Pris

1 950 000 - 5 950 000 kr

Om Varla

Allmänt om Varla

Varla är en populär stadsdel i nordvästra Kungsbacka som präglas av gemytliga radhus, kedjehus och småhus. Området är mycket familjevänligt där de flesta hus är belägna på lugna återvändsgator. Här bor man även med närhet till skolor, härliga Varlaskogen med mysiga promenadstråk och kvalitativ shopping samt matbutiker. Att ta sig in till centrum med bil eller buss tar endast några minuter och vill man hellre cykla eller promenera finns det mycket fina gång- och cykelbanor som leder er in till stan. Expansiva Kungsbacka är en populär småstad som tack vare sitt perfekta läge med närhet till hav, stad och natur lockar allt fler. I centrala Kungsbacka finns ett rikt nöjes- och kulturliv med bland annat bio, flera restauranger, caféer, stort shoppingutbud och kulturhuset Fyren med bibliotek. Innerstaden präglas av gamla trähus som samspelar perfekt med modernare arkitektur och skapar en charm som inte går annat än att tycka om. I Kungsbacka finns det flera bra skolor och förskolor samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter, vilket gör staden till en mycket barnvänlig idyll. Från Kungsbacka har ni aldrig långt till svalkande bad, oavsett om ni föredrar hav eller sjö. Vill man in till storstadspulsen tar pendeln er in till Göteborg på endast 25 minuter.

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.