Skolgårdagatan 14

Brf Skomakaren i Motala

Nyproduktion
Pris

1 000 000 - 2 300 000 kr

20 st bostäder

45 - 76 m²

2 - 3 rum

Ansvarig mäklare
Louise Nyenger
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Matilda Lindén
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Motala - Björkelund

Kommande Nyproduktion i Björkelund!

Här kommer det att byggas 11 bostadsrätter i 2-plan i radhusform samt marklägenheter om 2 rok. En variation mellan 2 till 3 rum, mellan 63 till 76 kvm. Observera att ritningar och illustrationer kan komma att ändras fram till säljstart och avvika från den illustration som finns idag. Pris Insats ca 1,7 miljon till ca 2,3 miljoner och avgifter från ca 3200 kr/mån till ca 4 000 kr/mån exklusive el, vatten och fiber. Tillträde Våren 2023. Lägenheterna - Ekparkett kommer att vara genomgående i alla lägenheter. - Kök i vitt från Ballingslöv som grundutförande - Helkaklade badrum med vitt kakel och antracit på klinker, duschhörna, handfat i kommod - Siemens vitvaror: ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, micro, tvättmaskin, torktumlare (kombinerad tvätt och tork i vissa lägenheter) - Svenska märken på blandare etc. - Golvvärme i alla rum. -Vitmålade väggar -Vita golvlister och dörrfoder - Släta vita dörrar Förvaltning - Ekonomisk förvaltning av SBC vilket innebär trygghet för föreningens ekonomiska förvaltning, minimalt styrelsearbete för er bostadsrättsinnehavare och ordning på föreningens ekonomi. Uppvärmning - Egen energisnål Nibe luftvärmepump i varje lägenhet för full kontroll på uppvärmningen av luft och varmvatten som gör att ni kan hålla nere el konsumtionen. - Egen elmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. - Egen vattenmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. Tillval Ändringar och tilläggsbeställningar i ert blivande hem kommer kunna göras när alla förhandsavtal skrivits. Ekonomisk förvaltning av SBC vilket innebär trygghet för föreningens ekonomiska förvaltning, minimalt styrelsearbete för er bostadsrättsinnehavare och ordning på föreningens ekonomi. - Egen energisnål Nibe luftvärmepump i varje lägenhet för full kontroll på uppvärmningen av luft och varmvatten som gör att ni kan hålla nere elkonsumtionen. - Egen elmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. - Egen vattenmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Bostäder i projektet

Till salu
Bokad/Reserverad
Såld

Bostadsrätter

Status Nr. Boarea Rum Våning Pris Avgift
1 1 63 m2 2 rok 1 av 1 1 700 000 kr -
Kommande
3 3 76 m2 3 rok 1 av 2 2 300 000 kr -
3 11 51 m2 2 rok 2 av 2 1 000 000 kr -
3 6 45 m2 2 rok 1 av 2 1 250 000 kr -

Fakta om Brf Skomakaren i Motala

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Byggnadstyp

Nyproduktion

Boarea

45 - 76m²

Antal rum

2 - 3 rum

Pris

1 000 000 - 2 300 000 kr

Om Björkelund

Allmänt om Björkelund

Björkelund ligger vackert beläget nära Borenshults slussar och med närhet till Göta Kanal där man erbjuds vackra promenad- och cykelstråk ända in till centrum. Borenshults slussar som binder samman Göta kanal med sjön Boren är ett populärt besöksmål. Höjdskillnaden mellan sjön och kanalen är drygt 15 meter, vilket gör slusstrappan med de fem slussarna till kanalens brantaste slusstrappa. Det är ett par tusen båtar som gör turer på kanalen varje säsong, så det är en flitig trafik i Borenshult. Sjöbo-Knäppan är ett lövskogsbevuxet naturreservat invid sjön Boren i utkanten av Motala. På våren och försommaren är blomsterprakten som störst. Då blommar den vackra lungörten med sina rosa och blå blommor. Här trivs också många fåglar, bland annat rosenfink och näktergal. "Gröna plan" ligger centralt i reservatet och är en lämplig rastplats med möjlighet till bad.

Tjänster i området

Björkelunds förskola ca 100 m Skolgårda skola ca 323 m Lilla Karin Boye-skolan ca 1.2k m Café & grill, Borenshult ca 600 m Östenssons matbutik ca 1,1 km

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.