Vasatorpsvägen 11

Brf Äppelgården 1

Nyproduktion
Pris

795 000 - 2 695 000 kr

43 st bostäder

32 - 91 m²

1 - 4 rum

Ansvarig mäklare
Caroline Hanell
Fastighetsmäklare Nyproduktionsmäklare
Arrow right icon
HELSINGBORG - Drottninghög

Sista chansen, endast en fin nyproducerad 3:a kvar!

Nu är detta projekt i Äppelgården 1 så gott som slutsålt! Endast en fin 3:a kvarstår! Så skynda! Föreningen består av två hus som tillsammans med Brf Äppelgården 2 kommer bilda en verklig oas vid Vasatorpsvägen. Det finns flera bostadsalternativ i form av antal rum och planlösningar för att du ska hitta just det som passar dig bäst. Bostäderna får fina ljusinsläpp och välgenomtänkta planlösningar. Många av lägenheterna har egen uteplats/balkong eller inglasad balkong och material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående mycket hög kvalitet. Du kan även, genom egna val, utforma innehållet i din bostad efter tycke och smak. Arkitekturen har ett modernt men klassiskt uttryck och husen är byggda för att hålla länge, både när det gäller estetik och kvalitet. Våra bostäder är miljösmart byggda t ex finns solceller på taket, tyst och högkvalitativ inomhusmiljö och med låg energiförbrukning vilket ger en långsiktigt god ekonomi för fastigheten, föreningen och för dig, förstås. Den privata innergården omfamnas av husen, här finns det plats att leka, grilla, umgås, mötas och vila på. Med tiden blir gården också ett grönskande vardagsrum, helt fri från genomfartstrafik. Perfekt för barn och barnbarn med spring i benen! Här har du nära till offentlig och privat service och Helsingborgsexpressen tar dig smidigt direkt in till stan. Trivs du bättre på cykel så har du kommit rätt, Helsingborg är en härlig cykelstad och från Äppelgården är du en lagom lång tur från Helsingborgs stadskärna. Preliminär inflytt våren 2023. Välkomna med din bokning till vår stomvisning 14/6 kl 17-19!

Bostäder i projektet

Fakta om Brf Äppelgården 1

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Byggnadstyp

Nyproduktion

Boarea

32 - 91m²

Antal rum

1 - 4 rum

Pris

795 000 - 2 695 000 kr

Om Drottninghög

Allmänt om Drottninghög

I Brf Äppelgården bor du både stads- och naturnära. På nära gångavstånd ligger på rad flera stora matvarubutiker, bensinstation, apotek och systembolag. Området innehåller även alla former av offentlig och kommersiell service, bra skolor, förskolor, bibliotek, kyrka och vårdcentral samt ett rikt och aktivt förenings- och kulturliv. Knutpunkten och havet ligger endast 3 km bort och med cykel tar du dig smidigt in till centrum. Sydväst om området finner du Olympia, en av Sveriges anrikaste idrottsanläggningar. I riktning sydost återfinns även Filborna arena med sim- och sporthall. I området finns sommartid ett välbesök utomhusbad för alla bad- och plasksugna. För leksugna finns även lekplats ett stenkast bort och på en kort promenad bort finns Fredriksdals friluftsområde. Gillar du själv att odla och umgås finns Drottninghögs populära odlarförening - "Planteringar utan gränser" att tillgå.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner
Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.