Kumminvägen

Kumminvägen

Nyproduktion
Pris

3 395 000 kr

Månadsavgift: 5 477 kr
Ansvarig mäklare
Ellinor Mersin
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Annica Lövgren
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Eskilstuna

Villa 124 - modernt alternativ till hus!

Brf Harren blir det andra kvarteret om 20 unika bostäder som Blooc utvecklar tillsammans med Faskunge Fastigheter i naturnära Borsökna – en lugn stadsdel med blandad bebyggelse ett stenkast från badplats och sandstrand strax utanför centrala Eskilstuna och omkring en timme med tåget från Stockholm. Kvarteret omfattar 20 par- och radhus med unika lägen och varierade storlekar om 99 och 124 kvm. Bostäderna om 124 kvm har lyxiga dubbeldörrar som öppnar upp mot altanen och vackra gavellägen med generöst ljusinsläpp. Dessa hus erbjuder även ett badkar i badrummet på övre plan samt platsbyggd skivbordshörna i vardagsrummet. Villa 124 är ett perfekt alternativ till hus och uppfyller alla önskade kriterier för en växande barnfamilj. Rummen är luftiga, förvaringen optimal, ljusinsläppet är stort och de sociala ytorna ger utrymme för hela familjen att samlas på. Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet, speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Badrummen ger en varm, ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. Dubbeldörrar leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar. På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Det finns även möjlighet att välja tre sovrum och ett öppet allrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustade med såväl badkar som tvättpelare. En plats för boende och varande. Borsökna främjar en stillsam och naturskön livsstil alldeles lagom nära staden. Avkoppling, umgänge och livskvalité. En idyll för alla åldrar! Boka ett möte med oss för mer information!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Kumminvägen

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättsparhus

Boarea

124 m²
Areauppgifter enligt ritning.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

5 rum, varav 3-4 sovrum

Pris

3 395 000 kr

Månadsavgift

5 477 kr/månad

Lägenhetsnummer (föreningen)

1004

Andel i föreningen

5,38 %

TV

Fiber

Bredband

Fiber

Rumsbeskrivning

Entréplan

Entré - I entrén möts du av en vacker och ljus hall. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Kök - Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material och skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans samtidigt som det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp samt bänkskåp. Matsal & Vardagsrum - En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av stora fönster som sprider ljus i hela rummet. Dubbla pardörrar i glas leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag. Duschrum - På entréplan med praktisk placering intill entréhallen finns duschrum med wc. Genomgående ljuva, dova toner i kombination med det slitstarka och praktiska klinkergolvet. Duschrummet är utrustat med dusch, wc och klassisk kommod med spegel ovan.

Övre plan

Sovrum - På övre plan samlas husets fyra, luftiga sovrum och badrum kring våningens mittpunkt. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Här finns också gott om förvaring i flera garderober. Föräldrasovrummet är utrustad med såväl garderober som en lyxig walk in closet med direkt access. Badrum - Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare på tvättpelare. Badrummet ger en varm, ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc. Badrummet är även utrustat med badkar – perfekt om du vill ta ett värmande dopp.

Uteplats/balkong

Generös altan på husets baksida.

Byggnad

Byggår

2022

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Harren i Eskilstuna

Föreningens organisationsnummer

769634-9419

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ej angiven

Om föreningen

Antal lägenheter

20 st

Byggår

2022

Äger föreningen marken

Ej angiven

Ekonomi

Pris

3 395 000 kr

Månadsavgift

5 477 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.