Kumminvägen

Kumminvägen

Pris

2 995 000 kr

Månadsavgift: 4 496 kr
Ellinor Mersin
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Annica Lövgren
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Eskilstuna - Borsökna

Brf Harren - Nyproduktion i natursköna Borsökna!

Brf Harren blir det andra kvarteret om 20 unika bostäder som Blooc utvecklar tillsammans med Faskunge Fastigheter i naturnära Borsökna – en lugn stadsdel med blandad bebyggelse ett stenkast från badplats och sandstrand strax utanför centrala Eskilstuna och omkring en timme med tåget från Stockholm. Kvarteret omfattar 20 par- och radhus med unika lägen och varierade storlekar om 99 och 124 kvm. Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. Köket är klassiskt och av hög kvalitet, speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också möjlighet att komplettera med badkar i efterhand för den familj som önskar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till terrassen i den gröna trädgården utanför med plats för en härlig soffhörna, matplats och grill. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar. På den övre våningen samlas husets fyra sovrum kring våningens nav och tillåts vara den privata våningen. Sovrummen är stillsamma, ljusa och är väl anpassade för storleken på huset. Alla sovrum har garderober med god förvaring. Rummen är utformade med en flexibilitet som går att nyttja på det sätt du behöver det som bäst – sovrum, gästrum eller kontor. Det finns även möjlighet att välja tre sovrum och ett öppet allrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. En plats för boende och varande. Borsökna främjar en stillsam och naturskön livsstil alldeles lagom nära staden. Avkoppling, umgänge och livskvalité. En idyll för alla åldrar! Boka ett möte med oss för mer information!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Kumminvägen

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Boarea

99 m²
Areauppgifter enligt ritning.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

5 rok

Pris

2 995 000 kr

Månadsavgift

4 496 kr/månad

Andel i föreningen

4,3 %

TV

Fiber

Bredband

Fiber

Rumsbeskrivning

Entréplan

Entré - I entrén möts du av en vacker och ljus hall. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Kök - Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material och skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans samtidigt som det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp samt bänkskåp. Matsal & Vardagsrum - En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag. Duschrum - På entréplan med praktisk placering intill entréhallen finns duschrum med wc. Genomgående ljuva, dova toner i kombination med det slitstarka och praktiska klinkergolvet. Duschrummet är utrustat med dusch, wc och klassisk kommod med spegel ovan.

Övre plan

Sovrum - På övre plan samlas husets fyra sovrum och badrum kring våningens mittpunkt. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Här finns också gott om förvaring i flera garderober. Badrum - Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum. Här erbjuds både tvättmaskin och torktumlare på tvättpelare. Badrummet ger en varm, ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc. Här finns även plats för ett mindre badkar för den familj som önskar komplettera med det i efterhand.

Uteplats/balkong

Generös altan på husets baksida.

Byggnad

Byggår

2022

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Harren i Eskilstuna

Föreningens organisationsnummer

769634-9419

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ej angiven

Om föreningen

Antal lägenheter

20 st

Byggår

2022

Äger föreningen marken

Ej angiven

Ekonomi

Pris

2 995 000 kr

Månadsavgift

4 496 kr/månad

Pantsättning

Fastigheten är inte intecknad.