Garvis Carlssons gata 8, 3 tr

Garvis Carlssons gata 8, 3 tr

Pris

6 300 000 kr

Räkna på boende
Daniel Senkal
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
John Borja
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
SOLNA - Råsunda

Ägarlägenhet i Solnas kanske bästa läge!

Nu finns det en fin chans att förvärva denna välplanerade ägarlägenhet om 80 kvm. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och rymmer både den stora soffgruppen samt ett runt bord exempelvis. - Optimala kommunikationer i Solna kanske bästa läge! - Helkaklat badrum - Köksluckor med push-funktion - Efterfrågad planlösning med sociala ytor Projektets hemsida med fler lediga lägenheter finner du här: https://peabbostad.se/pokalen/ Ägarlägenhet Bostäderna säljs som ägarlägenheter, vilket innebär ett ökat självbestämmande eftersom du själv äger lägenheten. Du disponerar fullständigt över lägenheten och kan hyra ut den på obestämd tid, pantsätta, belåna och sälja den. När du köper en ägarlägenhet köper du en del av fastigheten och blir lagfaren ägare av bostaden. Du betalar endast för bostadens värde, precis som när du köper en villa eller ett radhus. Här betalar du inte någon månadsavgift till en bostadsrättsförening. Som ägare av en ägarlägenhet betalar du endast för dina lånekostnader och en mindre avgift till en samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen beslutar om hur gemensamma utrymmen som trapphus, fasader och hissar med mera ska skötas. Fördelar med ägarlägenhet - Hyr ut till vem du vill och hur länge du vill - Renovera och bygg om som du vill enligt de normer som finns - Inga gemensamma lån - Ingen traditionell månadsavgift utan här gäller samfällighetsavgift Här bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg. Varmt välkomna!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Garvis Carlssons gata 8, 3 tr

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Ägarlägenhet

Boarea

80 m²

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

3 rok

Pris

6 300 000 kr - Pris

TV

Fiberoptik via Telia

Bredband

Fiberoptik via Telia

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med klädhängare och garderob. Här finns ekparkett och vita väggar och bra med rymd för den öppna härliga känslan när man kliver in i bostaden.

Sovrum

Två sovrum med plats för den säng och sidobord som förslag. Den genomgående parketten fortsätter enhetligt med de vita väggarna och från det ena sovrummet når du ut till balkongen i västerläge.

Badrum

Helkaklat badrum med klinker i svart nyans. Tvättmaskin och torktumlare samt en dusch-hörna. Ovanför tvätt och tork finns en arbetsyta och ovanför det finner du förvaring med luckor i en fin vit och matt nyans.

Vardagsrum

Ekparkett och vita väggar med gott om yta för möblemanget. Intill köket kommer man till en yta för matplats och vidare till vardagsrumsdelen med plats för den stora soffgruppen.

Kök

Köket är från Vedum med maskinutrustning från Electrolux. Köksluckorna är vita och matta såsom badrumsluckorna. Istället för beslag gäller pusch-funktion som bevarar stilrenheten till köksluckorna och lådorna. Induktionshäll, kyl, frys, diskmaskin och ugn finns självklart att tillgå. Ovanför bänkskivan är det vitkaklat stänkskydd som gäller.

Byggnad

Byggår

2020

Uppvärmning

0,0

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Ekonomi

Pris

6 300 000 kr - Pris

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.

Driftkostnad

330 kr/år