Frisells gata 19C

Frisells gata 19C

Utgångspris

4 795 000 kr

Månadsavgift: 3 942 kr
Ansvarig mäklare
Teresa Klintborg
Fastighetsmäklare / Franchisetagare Franchisetagare
Arrow right icon
Upplands väsby - Sanda Ängar

Ett radhusboende utöver det vanliga!

Unikt radhusboende i lugn harmonisk miljö med bilfria innergårdar och ett gemensamt poolområde som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här kan du förverkliga drömmen om det tidiga morgondoppet då bostaden är belägen nära poolområdet. Inte nog med det finns det fina promenadstråk direkt utanför dörren och närhet till Norrvikens vatten. Bostaden erbjuder två ljusa och luftiga våningsplan med sociala ytor på entréplanet som har direkt anslutning till två uteplatser med sol från morgon till kväll. Övervåningen erbjuder 3-4 rum och den tredje vindsvåningen kan inredas, ett gemensamt bygglov är under behandling. Baksidan öppnar upp mot ett naturskönt södervänt läge med plats för lek i skyddad miljö med bland annat en gemensam studsmatta för radhuslängans barn. På framsidan ges plats för både sittgrupp i eftermiddags- och kvällssolen samt familjens alla uteleksaker, cyklar m.m varav ett rymligt förråd. Föreningen Sanda Ängar består av 30 stycken radhus och är unik i sitt slag med att erbjuda ett gemensam och mycket uppskattat poolområde. På innergården finns fina lekytor för barnen och det är lätt att springa mellan husen utan att oroa sig för störande biltrafik. En parkeringsplats ingår i avgiften och gästplatser finns att tillgå inom området. Varmt välkommen med din intresseanmälan för bostaden!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Frisells gata 19C

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Boarea

112 m²
Föreningens information

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

6 rum, varav 4 sovrum

Pris

4 795 000 kr - utgångspris

Månadsavgift

3 942 kr/månad

Lägenhetsnummer (föreningen)

1:5

Andel i föreningen

2,97 %

TV och internet

En obligatorisk avgift på 299 kr/mån tillkommer för bredband/tv/telefoni via Telenor.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen till detta ljusa och mycket moderna radhusboende. Redan i hallen känner man av den luftiga atmosfär som präglar resten av huset och genomsyrar framför allt entréplanet. Ljust klinkergolv och tapetserade väggar. Ingång till ett separat förråd under trappan med möjlighet till förvaring samt en avhängningsyta direkt till vänster. Hallen öppnar upp mot kök och vardagsrum med öppen planlösning.

Duschrum/tvättstuga

Rymligt duschrum/kombinerad tvättstuga med genomgående hög standard. Svart klinkergolv, golvvärme samt kaklade väggar i vitt. Duschplats, wc och handfat med spegelskåp. Infällda takspotlights, tvättmaskin 2017 och torktumlare 2013. Praktisk förvaring bakom ett par stora skåpdörrar. Bredvid står bostadens värmeanläggning vilket är en NIBE F750 frånluftsvärmepump från 2013.

Kök

Kök i genomgående hög standard med skåpluckor i vitt och mörkt kakel ovanför arbetsytorna. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av väggskåp och utdragbara skafferilådor. Induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys samt inbyggd microvågsugn. Samtliga från 2013 förutom diskmaskinen som är inköpt 2016. Matplatsen har en öppen planlösning mot vardagsrummet intill som tillsammans bildar en naturlig samlingspunkt för umgänge. En helglasad altandörr når ut till framsidans stensatta uteplats och ger ytterligare ljus till köket. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr ut mot altanen som ligger med ett ljust och fint söderläge. Här erbjuds ett mycket lugnt och fridfullt läge med utsikt mot naturskön omgivning. Rummet går i vinkel och har delats av till förmån för ett extra rum lämpligt som kontor eller sovrum med skjutdörr. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum entréplan

Mysigt rum med ingång från vardasrum och utsikt mot naturskön omgivning mot baksidan av huset. Parkettgolv och målade väggar.

Övre hall

Öppet allrum med fönster ut mot framsidan. Här i övre hallen finns en klädkammare med plats för förvaring, ingång till duschrummet samt en vindslucka till större vind som går att inreda ytterligare.

Sovrum

Sovrum 1: Till vänster i hallen ligger ett rymligt sovrum med tapetserade väggar, parkettgolv samt en praktiskt väggfast förvaring i form av skåp och garderober. Sovrum 2: Vidare finner ni ett stort sovrum med en fransk balkong som vetter ut mot den lugna fina baksidan. Tapetserade väggar, ekparkett samt en garderobsvägg. Sovrum 3: Sista rummet är även det ett rymligt sovrum med tapetserade väggar och ekparkett. En garderob.

Duschrum

Duschrum med vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Infällda takspotlights ,WC, handfat, spegelskåp samt badkar med dusch.

Uteplats/balkong

Två trevliga uteplatser med sol från morgon till kväll. På framsidan finns en generös stensatt uteplats i väster. På baksidan finns en trädäckad uteplats i anslutning till föreningens grönområde som sträcker sig upp på sluttningen. Ett mycket trevligt och rogivande läge.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2-plan

Byggår

2013

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Vattenburen värme via frånluftsvärmepump

Övriga byggnader/utrymmen

Kallförråd på framsidan. Gemensamt bygglov finns för inredning av vind. Detta leder till en större boyta och en högre månadsavgift

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Sanda Ängar

Allmänt om Sanda Ängar

Sanda Ängar är ett område i Bollstanäs bestående av radhus, parhus och fristående villor byggda kring 2008. Inom området finns en förskola "Sanda Ängar" och på bekvämt gångavstånd ligger Bollstanäs skola (F-4) och Södervikskolan (6-9). Bollstanäs är ett lugnt och trevligt villaområde med barnvänlig omgivning och promenadavstånd till Norrvikens vatten där det bjuds på bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Längs med den vackra strandpromenaden finner man både badbryggor och mysiga lekplatser. I närheten ligger Bollstanäs IP samt Sandakärret som är ett friluftsområde med löpslingor och mysig skog. Butiker och restauranger finns i närbelägna Bredden samt goda busskommunikationer tar dig ner till Väsby C alternativt Rotebro station som sedan tar dig vidare till Stockholm, Arlanda, Uppsala och Märsta

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Sanda Ängshusen

Föreningens organisationsnummer

769621-6485

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår en parkeringsplats och sophantering. Kostnad för hushållsel, vatten och uppvärmning tillkommer.

Om föreningen

Antal lägenheter

30 st

Byggår

2013

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

I föreningen finns 57 st. p-platser vara 30 st med elstolpe och är reserverade till bostäderna och ingår i avgiften. 18 st extraplatser finns att hyra för 306 kr/mån. Resterande är gästparkeringar intresseanmälan görs till styrelsen.

Allmän information

Brf Sanda Ängshusen består av 30 stycken radhus med byggår 2012-2013. De är byggda i två plan, vissa med inredd vind. Radhuslängorna är byggda kring en barnvänlig innergård där föreningen erbjuder ett unikt boende med ett fint gemensamt poolområde och barnvänliga grönytor. Sopor slängs i ett gemensamt sophus vid parkeringen. Poolområdet sköts av en poolfirma med besök varje vecka liksom uppstart och stängning. Föreningen har två städdagar per år vilka avslutas med gemensam grillning. OMRÅDET Sanda Ängar är ett barntätt område bestående av radhus, parhus och fristående villor. Inom området finns en förskola, Sanda Ängar och på bekvämt gångavstånd ligger Bollstanäs skola (F-4) och Södervikskolan (6-9). I anslutning till området finns det goda busskomunikationer till Väsby C, Väsby station samt Rotebro station där man sedan kan ta sig vidare mot Stockholm, Arlanda, Uppsala och Märsta. I närheten ligger Norrvikens vatten med dess fina strandpromenad samt möjlighet till bad sommartid och skridskoåkning vintertid.

Föreningens ekonomi

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1110 kr som betalas av säljaren. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 444 kr som betalas av köparen.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan vilket antogs 2017. Planerat underhåll: I budgeten för 2022 har man budgeterar samt planerat för att byta laddstolpar anpassade för elbilar. Utförda renoveringar och underhåll: 2021 Ommålning av samtliga hus, staket och plank. Rengöring imkanaler (köksfläktar m.m). 2019 Montering av snörasskydd på baksidan. Byte av styrsystem till pumpgropen. Reparation av sandfilter till poolen. Tecknat nytt avtal för vinter och sommarskötsel samt tecknat avtal för extern teknisk och fastighetsförvaltning. 2018 Kontroll av tak och byte av enstaka trasiga takpannor.

Ekonomi

Pris

4 795 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

3 942 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår en parkeringsplats och sophantering. Kostnad för hushållsel, vatten och uppvärmning tillkommer.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

444 kr

Överlåtelseavgift

1 110 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Driftkostnad

2 309 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

1 367 kr/månad

Vatten & avlopp

299 kr/månad

Försäkring

344 kr/månad

Övrigt

299 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Övrigt avser Gruppavtal Bredband/Tv/Telefoni. En schablonavgift på 299 kr/mån debiteras för vattenförbrukning som faktureras tillsammans med månadsavgiften varje månad. I slutet av åren sker en avläsning mot verklig vattenförbrukning.

Personer i hushållet

4 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.