Tierp

Hantverkarhus i Tierp

Nyproduktion
Pris

900 000 kr

14 st bostäder

120 m²

1 rum

Ansvarig mäklare
Sofia Sundberg
Fastighetsmäklare Franchisetagare Kommersiellt
Arrow right icon
Extra kontaktperson
David Almqvist
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Tierp

Industrifack i Tierp

Nu erbjuds industrifack i bostadsrättsform där du som företagare eller privatperson har möjligheten att investera i ett eller flera fack. Projektet är beläget i Siggbo företagspark, ett industriområde med ett mycket strategiskt läge. Pris 900.000 kr. Månadsavgift 3.850 kr exkl moms. Tillträde: Kvartal 4 2021. Driftkostnader i cirka: Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal avseende nedanstående. El: 500 kr/mån Försäkring: 120 kr/mån Bredband: 360 kr/mån Varje lokal har en area om ca 120 kvm fördelat på ca 90 kvm (6 x 15m) i markplan och ett loft om ca 30 kvm (6 x 5m) med en invändig höjd upp till drygt 6 meter. Loftet är oinrett men det finns möjlighet för bostadsrättsinnehavaren att inreda till exempel wc, dusch eller pentry. Hög port om 5 m med fönster för bra ljusinsläpp. Uppvärmning sker med luft/luft-värmepump där alla lokaler har en egen samt mekanisk frånluftventilation. Mitt i lokalen kommer det finnas en golvbrunn ansluten till en gemensam oljeavskiljare. Till varje fastighet tillhör 4 stycken p-platser, 2 mot porten och 2 mot staketet. Infart och gårdsplanen är tilltagen så att även lastbilar kan mötas. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Bostäder i projektet

Till salu
Bokad/Reserverad
Såld

Bostadsrätter

Status Nr. Boarea Rum Våning Pris Avgift
01:01 120 m2 1 rok 1 av 0 900 000 kr 3 850 kr
01:03 120 m2 1 rok 1 av 0 900 000 kr 3 850 kr

Fakta om Hantverkarhus i Tierp

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Byggnadstyp

Nyproduktion

Boarea

120m²

Antal rum

1 rum

Pris

900 000 kr

Övrigt

Sär här går ett köp till: Det är fasta priser vilket innebär att det inte blir någon budgivning utan lokalerna säljs utifrån först till kvarn principen. Vi tecknar bindande förhandsavtal digitalt. Inom 10 dagar ska en handpenning erläggas om 10 % av köpeskillingen, alltså 90 000kr. Upplåtelseavtal kommer att tecknas ca 3 månader innan tillträdet. Tillträde är beräknat till: Kvartal 4 2021 för hus 1-7 Behöver ni hjälp med finansieringen så har vi våra företagsrådgivare på Länsförsäkringar Bank som hjälper er. Kontakta oss så hjälper vi er.

Om Tierp

Allmänt om Tierp

Siggbo Företagspark är ett nyetablerat området med många olika verksamheter.

Kommunikation

Goda kommunikationer med SJ och Upptåget samt smidighet med E4:an endast några kilometer från fastigheten.

Tjänster i området

Det finns inom kort en nyöppnad matbutik och övrig handel i området.

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.