Tosserydsvägen

Brf Bäckslänten

Nyproduktion
Pris

2 942 000 - 3 232 000 kr

17 st bostäder

97,4 - 107 m²

4 rum

Anna Tidebrink
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Lovisa Forsman
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
BORÅS - Öresjö Ängar- en del av Tosseryd

I Borås nya stadsdel – Öresjö Ängar – kommer vi inom kort att uppföra 17 smakfulla radhus i praktisk och bekväm bostadsrättsform med inflyttning under Q1 2023. Här erbjuds ett familjärt boende i två plan där planlösningen noga avvägts för att passa såväl den stora som lilla familjen. De sociala entréplanen med angränsande uteplatser bjuder in till socialt umgänge med öppen planlösning. På plan två är det vila och avslappning som ligger i fokus. Här slappnar du av framför TV:n i det mysiga allrummet eller läser en bok i något av de tre sovrummen. Dubbla badrum samt separat, rymlig tvättstuga underlättar de vardagliga bestyren. Detta välplanerade bostadsområde får sin karaktär av balanserad arkitektur med smakfull gestaltning där liv och harmoni samverkar på bästa sätt med bl a en delning och en liten vinkel mellan huskropparna. Utöver avkopplande natur kommer närområdet i framtiden även erbjuda lekplats och lokalt torg med butiker och allehanda service. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor! SÄLJSTART är planerad till januari 2022 - MEN REDAN NU KAN DU GÖRA EN INTRESSEANMÄLAN FÖR ATT FÅ FÖRTUR VID SÄLJSTART.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Brf Bäckslänten

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Byggnadstyp

Nyproduktion

Boarea

97,4 - 107m²

Antal rum

4 rok

Pris

2 942 000 - 3 232 000 kr

Om Öresjö Ängar- en del av Tosseryd

Allmänt om Öresjö Ängar- en del av Tosseryd

Området Öresjö Ängar kommer under de kommande åren växa fram och bli en av Borås nya stadsdel. Med närhet till skog, bad och orörd natur i kombination med service, kommunikation och bekvämligheter nära till hands, blir detta ett enkelt och stressfritt liv. Här bor du med goda bussförbindelser in till centrala Borås och Knalleland. Väljer du att istället ta bilen är du i Knalleland på 5 minuter och centrala Borås på endast 10 minuter. Välkommen till en helt ny, levande stadsdel!