Bandtraktorgatan 121

Bandtraktorgatan 121

Pris ej angivet

Månadsavgift: 4 980 kr
Ansvarig mäklare
Benjamin Akyol
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
ANGERED - Angered

Nu ges möjligheten att förvärva ett nyproducerat kedjehus med ett stenkast ifrån både natur och centrum. Bostaden erbjuder sociala ytor genom den öppna och inbjudande planlösningen. Här bjuds det på generösa, öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum bjuder in till gemenskap med nära och kära. Fyra sovrum med bra förvaring. Samt ett ute rum om ca 17m2!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Bandtraktorgatan 121

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättsradhus

Boarea

105 m²
Enligt lägenhetsuttrag

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

4 rum, varav 3 sovrum

Månadsavgift

4 980 kr/månad

Andel i föreningen

0 %

TV och internet

Fastigheten har fiber via Open Universe hos Telenor.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

När ni väl stiger in i huset finner ni ljusa väggar och fint parkettgolv, Hallen erbjuder plats för garderober och sittmöbel om så önskas. Här finner ni fint klinkergolv som övergår mot den parkett som även är genomgående i resten av bostaden. Precis intill hallen finner ni det påkostade köket. Utrustningen består av: Kyl och frys i full höjd, ugn, induktionshäll, mikro samt integrerad diskmaskin. Här har ni goda arbetsytor på den fina stenskivan samt gott om plats med förvaring. Köksbordet lämpar sig fint längs med det tilltagna fönsterpartiet. Badrummet är tilltaget, stilrent och helkaklat. Här finner: Handfat med kommod, wc, arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare, värmepannan. duschhörna och golvvärme. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp samt tv-hörna. Via vardagsrummet når ni den stora träbelagda altanen där ni även finner ett förråd som isolerats. Trapporna upp leder till tre sovrum i bra storlek samt ytterligare ett badrum. Badrummet på plan två är även det helkaklat och stilrent. Här finner ni: Handfat med kommod samt ett badkar! Varmt välkommen att boka upp er på visning!

Byggnad

Byggnadsyp

2 plan

Byggår

18/19

Fönster

3-glas

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Om Angered

Allmänt om Angered

Angered är det perfekta området för dig och din familj. Här bor du med behagligt avstånd till det mesta. I närområdet har ni Vättlefjäll med fantastiska strövområden samt fiskesjöar. Endast ett stenkast bort börjar fina vandringsleder vilket sätter extra krydda till vardagen. Surtesjön ligger på ett behagligt avstånd vilket gör det lätt för både stora och små att ta sig en simtur. Här har du med andra ord en vacker fristad i nordöstra Göteborg.

Kommunikation

För att fortsätta till centrala Göteborg tar du spårvagn 4, 8 eller 9 som tar ca 18 minuter. Väljer du att åka bil tar det ca 15 min till centrala Göteborg via E45:an. Flera olika bussar tar oss vidare till närliggande bostadsområden som tillhör Angered.

Tjänster i området

Angered centrum är en expansiv stadsdel med nybyggda bostäder, närsjukhus och arena. Här har du ett brett utbud av mataffärer såsom ICA Maxi, LIDL och Saigon, men finns även restauranger, caféer, klädbutiker, systembolag, frisörsalonger, apotek, vårdcentral och mycket mer. Den nya sportanläggningen i Angered erbjuder ett stort komplex med simhall, ishall, gym och idrottshall.

Övrigt

Eftersom området gränsar till både Lövgärdet och Rannebergen har du flera alternativ till skolor. Vättleskolan med klasser från årskurs F-9 samt Rannebergen Centrumskola från F-6. I Rannebergen finns även Kristinaskolan med årskurs F-9. I Lövgärdet finner ni Lövgärdetskolan med årskurs F-9. Finns även gångavstånd till förskolor som ligger i området och i Trädgårdsgärdet.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Lärjegården

Föreningens organisationsnummer

769633-8743

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ej angiven

Om föreningen

Antal lägenheter

18 st

Byggår

2019

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har via gemensamhetsanläggning tillgång till 20 st parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Föreningen har även 3 st HCP-platser inom fastigheten. För att ställa sig i kö till parkeringsplatser kontaktar man Veidekke Nära tills dess att boendestyrelsen tillträtt: Kostnad för parkering ingår inte i årsavgiften.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen flyttades under september månad 2019. Föreningen består av 18 radhus. På området finns miljöhus för brännbart restavfall och matavfall. Inom gemensamhetsanläggningen finns miljöhus för övrig sortering så som papper, plast, metall, glas, batterier och dylikt. För grövre avfall hänvisas till en av kommunens återvinningsstationer. Föreningen har via gemensamhetsanläggning tillgång till 20 st parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Föreningen har även 3 st HCP-platser inom fastigheten. Kostnad för parkering ingår inte i årsavgiften. Inga avgiftshöjningar är planerade för 2021. Ordinarie föreningsstämma skall hållas innan juni månads utgång 2020.

Gemensamma utrymmen

Sophantering (ÅV-hus) Mellan hus 8 och hus 9 finns föreningens egna miljöhus där fraktioner finns för: Lekplatser & övrig utemiljö Föreningen fogar och har hand om skötsel av innergården mellan radhusen. Brännbart restavfall Matavfall Inom gemensamhetsanläggningen finns miljöhus för övrig sortering så som papper, plast, metall, glas, batterier och dylikt. För grövre avfall hänvisas till en av kommunens återvinningsstationer.

Övrigt om föreningen

Underhållsplan Bostadsrättsföreningen är helt nybyggd. Underhållsplan upprättas under våren 2020 tillsammans med teknisk förvaltning.

Ekonomi

Månadsavgift

4 980 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Driftkostnad

1 150 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

600 kr/månad

Elkostnad

200 kr/månad

Vatten & avlopp

200 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad