Stöten Mitt 127

Stöten Mitt 127

Sälen
Budgivning pågår
Pris

1 090 000 kr

Månadsavgift: 4 250 kr Läs mer om budgivning
Ansvarig mäklare
Mia Jonsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon

Fin De lux lägenhet på nedre plan i Stöten Mitt. Lägenheten har allrum i öppen planlösning med det fullt utrustade köket. Här finns två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med en kärlekssäng samt ett utrymme emellan med garderober. I hallen finns plats för klädavhängning och här finns även en garderob. Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, handfat och dusch. I detta boende ingår allt i månadsavgiften. Både det yttre och inre underhållet står föreningen för. Föreningen äger även de inventarier som är i lägenheten och ser till att dessa är hela och fräscha. Detta är med andra ord ett enkelt och bekvämt sätt att äga en bostadsrätt. Lägenheten är belägen precis vid Stötentorget intill World cup-liften. Sätt på dig skidorna och åkt rakt ut i pisten. Detta är ett mycket bra boende för dig som vill ha nära till allt. Tvärs över torget ligger reception, Tempo, Bistron och restaurang Brasseriet. Gångavstånd även till längdskidspår, bad, spa, bowling, gym, skiduthyrning, skidshop och barnaktiviteter. Fri tillgång till Wifi. Bastu och relaxrum finns att tillgå i byggnaden och eget skidförråd hör till lägenheten. Stöten har Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten Sälens bästa skidåkning finns. Med 50 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder. Stöten och Sälenfjällen erbjuder 40 mil skoterleder så här finns alla möjligheter till en fantastisk upplevelse. Cirka fem kilometer från Stöten Camping kör du upp på Kungsleden. Härifrån finns olika sträckor att välja på. För er som gillar fiske eller kanotpaddling så finns Görälen som ligger nån kilometer bort. Till SCANDINAVIAN MOUNTAINS AIRPORT tar det endast 20 minuter med bil.

Identifierad budgivning

BudID - för en trygg och säker budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling samarbetar med BudID för en trygg och säker budgivning. BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter. Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet. För dig som spekulant innebär detta att alla bud kan placeras på ett säkert och certifierat sätt. Finansiering och lånelöfte kan även styrkas via kopplingar till bank. Om du ska finansera ditt köp med ett bolån, kom ihåg att ha lånelöfte klart inför budgivningen!

  • Identifiering med BankID
  • Verifiering av lånelöfte
  • Proaktiv banksupport
Visa mer

Fakta om Stöten Mitt 127

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

35 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

1 090 000 kr

Månadsavgift

4 250 kr/månad

Andel i föreningen

0,46 %

Bredband

Fri tillgång till Wifi

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljehus

Byggår

1986

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Energiklass

Energiklass F

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Stöten 1

Föreningens organisationsnummer

716456-4549

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Juridisk person kan godkännas

Om föreningen

Antal lägenheter

216 st

Byggår

1986

Allmän information

Både yttre och inre underhålls sköts av föreningen. Bostadsrättshavaren svarar endast för vård (renhållning) av det inre av lägenheten samt även för vård av de möbler och inventarier som tillförts av föreningen, dessa framgår av bilaga 1 till Stöten 1:s Ordningsregler. Föreningen svarar för reparation och underhåll av det inre av lägenheten

Ekonomi

Pris

1 090 000 kr

Månadsavgift

4 250 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

65 938 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer