Gullregnsgatan 7A

Gullregnsgatan 7A

GÄVLE - Brynäs
Pris

895 000 kr

Månadsavgift: 2 254 kr
Ansvarig mäklare
Linn Moberg
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Modern och rymlig etta med välplanerade kvadratmeter!

Varmt välkommen till en fin etta på Gullregnsgatan 7A! Här bor du med rymliga 46,5 kvadratmeter i ett lugnt och trevligt område på Brynäs. Bostaden erbjuder en öppen hall med förvaring som vidare tar dig till ett smakfullt kök med praktiska ytor för matlagning och generös plats för en större matgrupp. Vidare finner vi ett trivsamt vardagsrum/sovrum med förvaring som är avdelat med en snygg industrivägg. Här finns plats för både soffgrupp och en större säng med förvaring via garderober. Utöver detta finner vi ett helkaklat badrum med wc, dusch och tvättmaskin. Här bor ni på en lugn och trivsam gata med mysig innergård att nyttja och närhet till Brynäs centrum med flertalet affärer. Genom en promenad når ni Söders restaurangliv och Gävles centrala mittpunkt. Här har ni även närhet till goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast bort och Gävles tågstation på promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

Fakta om Gullregnsgatan 7A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

46,5 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

1 rum

Pris

895 000 kr

Månadsavgift

2 254 kr/månad

Lägenhetsnummer (skatteverket)

2008

Lägenhetsnummer (föreningen)

02008

Andel i föreningen

1,051 %

TV och internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele 2. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: Tele 2 alt. Telia (fiber). Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Rumsbeskrivning

Hall

Öppen hall med plats för avhängning och förvaring.

Vardagsrum/sovrum

Stilrent och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och större säng genom den snygga avdelningen med industrivägg. Här finns även förvaringmöjligheter via garderober.

Kök

Modernt och öppet kök med härligt ljusinsläpp där du även får plats med en större matgrupp. Köket har fina ytor för matlagning och är utrustat med kyl, frys, häll, ugn och diskmaskin.

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, wc, förvaring och tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1950

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns vindsförråd, matkällarförråd, tvättstuga med torkrum, gemensamt cykelförråd, sophus och upplyst cykelställ på innergård.

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-12-22

Energiklass

Energiklass C

Energiprestanda primärenergital

69

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Jakten i Gävle

Föreningens organisationsnummer

785000-1434

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Föreningen tillåter delat ägande. Den som bor i lägenheten måste vara medlem och äga minst 10%.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Varje lägenhet har sin egen el-mätning och elskåp. Faktiskt elförbrukning läggs på avin för månadsavgiften. Eftersläpning 3 månader.

Föreningens hemsida

Brf Jakten i Gävle

Om föreningen

Antal lägenheter

84 st

Antal lokaler

13 st

Byggår

1950

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

19 garage- och 15 parkeringsplatser med motorvärmare. Garage 400 kr/mån, p-plats 150 kr/mån. Ca 1 - 1 1/2 års kötid till bilplats.(Kontrollerat 2023-01-02).

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Jakten förvaltar sedan 1951 fastigheterna Brynäs 66:15 och 66:17 med adresser på Gullregnsgatan 7A-7F respektive Fjärde Tvärgatan 58A-60B på Brynäs i Gävle. Fastigheten bebyggdes 1950. På fastigheten finns 2 bostadshus innehållande 84 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 13 lokaler som hyrs ut till företagare och privatpersoner. Gå gärna in på föreningens hemsida: https://www.jakten.se

Föreningens ekonomi

Ekonomisk förvaltning sköts av Castor AB. Avgiften höjd med 7% från 2023-01-01. (kontrollerat 2023-01-02) Under rådande läge med hög inflation och höjda energipriser kommer många bostadsrättsföreningar behöva se över sin ekonomi ordentligt och flertalet föreningar diskuterar behovet av avgiftshöjning inom de närmaste året/åren även om inget finns beslutat i dagsläget. Man bör som köpare ha detta i åtanke. För mer information kontakta föreningen.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

UTFÖRDA 2021: Underhållsservice av toaletter i samtliga lägenheter 2021: Extra uteplats 2019: Värmemätare har installerats i varje lägenhet av Gävle Energi för att jämna ut och förbättra energiåtgången. Kommer läsas av under hösten. 2018: Nytt låssystem med porttelefoni och taggar. 2018: Målning korridor källare 2017: Byte armaturer i källare och på vindar. 2016: Filmning av avloppsstammar. 2015: Underhållsspolning avlopp. 2014: Renoverat tvättstugorna med tillhörande utrymmen. 2014: Besiktning av värmesystemet med tillhörande åtgärder. 2013: Byte av motorvärmarcentraler i garage samt på stolpar. 2012: Byte garageportar. 2011: Enhetsmätning av el och byte av fönster i samtliga lägenheter. 2006: Byte av yttertak, målning av fasader och trapphus, byte av entré- och lägenhetsdörrar, renovering av balkongplattor, byte av balkongskärmar samt uppförande av nytt sophus med utrymme för sortering. 2005: Cykelgarage. 2003: Renovering av resterande V/A-stammar och badrum samt byte av kulvert mellan fastigheter. 2002: Renovering av en v/a-stammar i samband med vattenskada i 58A och B. 2000: Renovering av en v/a-stam i samband med vattenskada i 7D. PLANERADE: Asfaltering av innergården.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga med ändamålsenliga maskiner samt tillhörande torkrum och mangelrum finns i respektive fastighet. I bottenvåningen i varje hus finns utrymmen för cykelförvaring. Till varje lägenhet finns ett förråd på vindsvåningen, samt ett matförråd i källaren.

Gårdsplats

Trevlig innergård med gräsytor och uteplats.

Försäkring

Fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg.

Övrigt om föreningen

Slutgiltig köpare uppmanas att kontrollera ovanstående information med föreningens styrelse.

Ekonomi

Pris

895 000 kr

Månadsavgift

2 254 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg. Varje lägenhet har sin egen el-mätning och elskåp. Faktiskt elförbrukning läggs på avin för månadsavgiften. Eftersläpning 3 månader.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

525 kr

Överlåtelseavgift

1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte gått att beräkna eftersom andelstal för avgifter saknas.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer