Viljansvägen 26D

Viljansvägen 26D

FALKENBERG - Arvidstorp

Pris ej angivet

Månadsavgift: 4 007 kr
Ansvarig mäklare
Johanna Ahlqvist
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Susanna Andersson
Fastighetsmäklarassistent Franchisetagare
Arrow right icon

Mysig 2:a på 55 kvm, perfekt som första lägenhet!

Välkommen till Viljansvägen 26D! Här erbjuds en ljus och mysig tvåa som är perfekt för dig som letar din första lägenhet! Det första du möts av i denna bostad är en praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i inbyggda garderober. Till vänster i hallen finner du lägenhetens sovrum, vilket är rymligt och bra. Du tar dig vidare i lägenheten till ett mindre vardagsrum med plats för soffa och tv. Intill vardagsrummet finner du ett fint och smakfullt kök som bjuder på bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor, med plats för matbord och stolar. Duschrum som inrymmer wc-stol, handfat, duschhörna samt tvättmaskin. Här finns en gemensam grillplats på gården att nyttja för härliga sommarkvällar. I hjärtat av Arvidstorp bor du centralt och högt med närhet till bland annat matbutik och förskola. Innerstan ligger inom gångavstånd, och handelsområdet en cykeltur bort. Släng dig på cykeln till Skrea strand och du är där inom en kvart. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Fakta om Viljansvägen 26D

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

55 m²
Areauppgifter från bostadsrättsförening

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Månadsavgift

4 007 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg samt Tv och bredband via fiber samt IP-telefoni.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1201

Lägenhetsnummer (föreningen)

204063001-0084

Andel i föreningen

1,03586 %

Andel av årsavgift

1,0359 %

TV och internet

Telia Fibernät med bredband upptill 100 Mbit/s samt TV kanalpaket "Lagom" ingår i månadsavgiften. Även kvartalsavgiften för Ip-telefoni ingår där bostadsrättsinnehavaren endast betalar för samtalstiden.

Rumsbeskrivning

Välkommen in!

Entréhall: Du kliver in i en rymlig entréhall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i inbyggda garderober. Golvet består av laminat och väggarna är ljust målade. Sovrum: Tar du vänster vid entréhallen når du lägenhetens sovrum. Sovrummet inrymmer plats för dubbelsäng och nattduksbord. Golvet är försett med laminat och väggarna är ljust målade samt en tapetserad fondvägg. Vardagsrum: Mitt i lägenheten finner du lägenhetens vardagsrum. Golvet är försett med ljust laminat och väggarna är ljust målade med en fondvägg. Vardagsrummet inrymmer plats för soffgrupp. Kök: Lägenhetens kök renoverades 2017 och är smakfullt inrett med inredning från IKEA. Här får du plats med matbord med flertalet sittplatser. Köket är försett med mörkt laminatgolv och målade väggar. Köksluckorna är vita och arbetsbänken består av mörkgrå laminat med rostfri diskho med ljusgrått stänkskydd ovan. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt kombinerad kyl/frys. Duschrum: Helkaklat duschrum utrustat med vägghängd wc-stol, handfat med spegelskåp, handdukstork, duschhörna och kombinerad tvätt/torktumlare.

Uteplats/balkong

Gemensam grillplats finns i föreningen.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1962

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Vattenburen värme via gas

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd, cykelförråd, gemensam bastu, gästrum att hyra, tvättstugor samt miljöhus för källsortering.

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-02-21

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda primärenergital

124

Renoveringar

2017 Köket renoverades Nytt golv och nya ytskikt i sovrum Fondvägg i vardagsrummet Ny kombinerad tvätt/torktumlare.

Om Arvidstorp

Allmänt om Arvidstorp

Arvidstorp är en stadsdel som ligger nordväst om Falkenbergs centrum. I Arvidstorp bor man centralt men ändå avskilt. Här är det blandad bebyggelse med både villor och flerfamiljshus. Grund- och högstadieskola (Tångaskolan) och Falkenbergs Gymnasium finns inom gång- eller cykelavstånd. I närheten finns livsmedelsbutiken Coop , kvarterskrog, bensinstation/Ploq och AIK-vallen som fungerar som hemmaplan åt fotbollslaget Arvidstorps IK. I närheten finns även Lokstallarna där det finns apotek, systembolag, sportaffär samt livsmedelsbutik (ICA Kvantum). Till tågstationen tar man sig enkelt med bil eller cykel. Bor man i Arvidstorp har man nära till allt.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Riksbyggen BRF Falkenbergshus 3

Föreningens organisationsnummer

749000-0945

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg samt Tv och bredband via fiber samt IP-telefoni.

Om föreningen

Antal lägenheter

84 st

Byggår

1962

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

48 garageplatser. Till garaget är det separat kö. Totalt finns 8 parkeringsplatser, separat kö. Utmed Viljansvägen finns möjligheter att parkera bilar.

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Herdinnan 1 i Falkenbergs kommun.På fastigheterna finns 1 byggnader med 84 lägenheter uppförd. Byggnaden är uppfärd 1962. fastigheterna är fullförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningens ekonomi

2015-07-01 höjning med 2% 2016-07-01 höjning med 2% 2017-07-01 höjning med 1% 2018-07-01 Ingen avgiftshöjning. 2019-07-01 Ingen avgiftshöjning 2020-07-01 höjning med 2% 2021-07-01 ingen avgiftshöjning 2022-07-01 höjning med 2%

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Renoveringar utförda av föreningen. 2002: Renovering av badrum med stambyte. 2007: Installation av nya tvättmaskiner. 2009/2010: Ommålning av trapphusen. 2011: Installation av Telia Fibernät med bredband, TV och IP-telefoni. 2013/2014: Utbyggnad och inglasning av balkongerna. 2017: Nya lägenhetsdörrar samt kodlås entrédörrar Nya postboxar. En obligatorisk ventilationskontroll utfördes i samtliga lägenheter. Takvård för att få bort mossan från taken har utförts.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd samt miljöhus för källsortering. Gästrum med dusch och wc i korridoren, som man kan hyra max 3 dygn i sträck. Samlingslokal max 40 personer som man kan hyra via föreningen. Gemensam bastu. 3 tvättstugor varav en med mattvättmaskin. Det finns tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Till varje lägenhet finns minst 1 st källarförråd.

Ekonomi

Månadsavgift

4 007 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg samt Tv och bredband via fiber samt IP-telefoni.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt.

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Reparationsfond

1 299 kr

Driftkostnad

490 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

330 kr/månad

Försäkring

160 kr/månad

Personer i hushållet

1 st

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

111 060 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer