Pålsbovägen 2

Pålsbovägen 2

Pris ej angivet

Månadsavgift: 6 769 kr
Ansvarig mäklare
Andreas Ericsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Halmstad - Pålsbo

Fräsch och välplanerad fyra med dubbla balkonger

Flytta rätt in i fräsch och genomgående fyra på populära och barnvänliga Pålsbo. Här bor ni bekvämt i byggnad med hiss och dubbla balkonger, där en erbjuder morgonsol och den andra som är inglasad, kvällssol. Välplanerad bostadsrätt där det stilrena köket från 2021 samspelar med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även tre sovrum, dubbla badrum, där ett har tvättmöjligheter och det andra totalrenoverades 2017. Lägg till att nya golv lades in 2020 och då sågs även resten av ytskikten över. Allt detta i aktiv Riksbyggenförening med många mervärden som till exempel gym, festlokal, grillplats mm och där värme, vatten, tv, bredband, telefon och bostadsrättstillägg ingår i avgiften!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Pålsbovägen 2

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

89,5 m²
Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

4 rum, varav 3 sovrum

Månadsavgift

6 769 kr/månad

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1101

Lägenhetsnummer (föreningen)

339

Andel i föreningen

1,21862 %

Andel av årsavgift

1,21861 %

TV och internet

I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och Telia triple play (internet, IP-telefoni).

Rumsbeskrivning

Entré och hall

Hall med goda möjligheter till klädförvaring i den tillhörande skjutdörrsgarderoben eller hatthyllan som är placerad direkt till höger om entrédörren. I hallen ligger det, precis som i resten av bostaden (med undantag av badrummen) samma typ av laminatgolv, vilket ger en enhetligt intryck. Golvet lades in 2020 och då målades samtidigt alla väggar och tak om.

Badrum med tvättmöjligheter

Bostadens första badrum ligger i anslutning till hallen. Det har våtrumsmatta och halvkaklade väggar. Badrummet innehåller: wc, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare, rostfri tvättbänk och vägghängda förvaringsskåp.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum är placerat till höger om hallen. Här ryms dubbelsäng med god marginal och kläder förvars bäst i någon av garderoberna(en dubbelgarderob och en enkelgarderob).

Kök från 2021 & vardagsrum

Kök med matplats och vardagsrum som ligger i öppen planlösning vilket skapar ett socialt och genomgående rum där ljust flödar fritt. I anslutning till matplatsen nås en av det två balkongerna. Den lämpar sig perfekt för morgonkaffet då den ligger i öst och har förmiddagssol. Den andra balkongen är inglasad och ligger i västerläge, vilket ger eftermiddags- och kvällssol. Köket är väldisponerat i L-form vilket gör att all yta tas tillvara på. Det totalrenoverades under 2021 och går i smakfulla tillval vilka yttrar sig i svarta kapitalvaror samt svarta luckor som bryts av via stänkskydd och bänkskiva i marmormönstrad laminat. Köket innehåller: spis med induktionshäll(2021), spisfläkt (2021, diskmaskin (2021), inbyggd ugn (2021), inbyggd kombiugn (2021) samt kyl och frys (2021).

Sovrum 2 & 3

Sovrum två och tre passar perfekt som till exempel barn-/tonårsrum då de ligger som i en egen del av lägenheten med ett badrum mellan sig. De är relativt lika i storleken och innehåller båda varsin dubbelgarderob.

Badrum från 2017

Nyrenoverat badrum med smakfulla tillval. Här ligger klinkergolv och de vita helkaklade väggarna bryts av med en mosaikvägg. Badrummet innehåller: golvvärme, wc, kommod, handdukstork och dusch med bågformade glasväggar.

Uteplats/balkong

Bostaden har två balkonger. En i österläge som erbjuder morgonsol och den andra är inglasad och ligger i västerläge med kvällssol.

Byggnad

Byggår

1992

Ventilation

Frånluft

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2018-11-27

Energiklass

Energiklass F

Föreningen

Information

Föreningens namn

Riksbyggens Brf Halmstadshus nr 18

Föreningens organisationsnummer

716408-2708

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Om föreningen

Antal lägenheter

93 st

Antal lokaler

1 st

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Garage går att hyra, 300 kr/mån. Till garageplatserna (44 st) är det separat kösystem. I övrigt fri parkering i området.

Allmän information

Föreningen består av 93 lägenheter vilka fördelas enligt följande storlek: 1,5 rok - 14 st 2 rok - 18 st 3 rok - 26 st 4 rok - 34 st 5 rok - 1 st

Föreningens ekonomi

Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande samt att säljaren debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Ommålning av fasader och utbyte av ribbor, ca 2011-2012. Målning av fönster 2018. Bytt garageportar och bytt all belysning till LED.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett varmförråd. Det går att hyra separat kallförråd för 50kr/månaden. Cykelförråd finns vid parkeringen. Det finns både föreningslokal och gym som står till föreningens medlemmars förfogande. Utomhusgrill finns mellan gård 2 och 4.

Försäkring

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Halland. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt om föreningen

Föreningen erbjuder olika typer av aktiviteter: - En shoppingresa till Tyskland till självkostnadspris, den sker vanligtvis på våren. - Fotbolls och filmkvällar i föreningslokalen - Föreningen har även en trädgårdsförening som hanterar finliret i trädgårdarna och grönområdena i området. Består för närvarande av 3-4 personer men fler är välkomna, kontakta styrelsen vid intresse. - Loppisar tillsammans med Halmstadhus 16 och 17. - Städ och röjardagar – två gånger per år städar vi i området. Efteråt bjuds det på korv och dricka. Passa på att lära känna dina grannar! Föreningen lånar även ut: - Tält - Bord - Stolar - Trädgårdsredskap - Högtryckstvätt - Bilsläp

Ekonomi

Månadsavgift

6 769 kr/månad

Kommentar månadsavgift

värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband, TV och telefon.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Driftkostnad

250 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad