Midgårdsgatan 3F

Midgårdsgatan 3F

ÖSTERSUND - Söder
Budgivning pågår
Högsta bud

1 300 000 kr

Utgångspris: 1 395 000 kr
Läs mer om budgivning
Visa alla bud
Ansvarig mäklare
Linda Karlsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Caroline Falk
Mäklarassistent
Arrow right icon

2:a i markplan på Söder med fantastiskt uterum!

Välkommen till de attraktiva terrasshusen på Söder och denna välrenoverade tvåa som har allt du kan önska! Ingång på entréplan gör att du helt slipper trappor och hiss. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den rymliga inglasade terrassen som är på 20 m² erbjuder en härligt lång sommarsäsong och ett stort extra rum under stora delar av året. Perfekt läge mot sydväst med sol från mitt på dagen till sena kvällen. Rymligt sovrum med walk-in-closet intill. Stort, helrenoverat badrum från 2017 med kakel och klinker samt skön golvvärme. Varmförråd i samma plan som lägenheten samt förråd ute på den inglasade terrassen. I huset finns även tvättstuga, gästrum med bastu och dusch samt hobbyrum. Med hissen tar du dig direkt ner i garaget. I månadsavgiften ingår bredband. Promenera eller ta bussen till Östersunds centrum. Här bor du i ett vackert läge med närhet till flera mataffärer, gym, Storsjön och det populära Minnesgärdet. Mysig innergård med utemöbler och grill. Föranmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad!

Identifierad budgivning

BudID - för en trygg och säker budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling samarbetar med BudID för en trygg och säker budgivning. BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter. Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet. För dig som spekulant innebär detta att alla bud kan placeras på ett säkert och certifierat sätt. Finansiering och lånelöfte kan även styrkas via kopplingar till bank. Om du ska finansera ditt köp med ett bolån, kom ihåg att ha lånelöfte klart inför budgivningen!

  • Identifiering med BankID
  • Verifiering av lånelöfte
  • Proaktiv banksupport
Visa mer

Fakta om Midgårdsgatan 3F

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

56 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 395 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

4 783 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1002

Lägenhetsnummer (föreningen)

74

Andel i föreningen

0,99259 %

Andel av årsavgift

0,99259 %

TV och internet

Tv och internet, bredband och IP-telefoni ingår i hyran. Även ComHem basutbud av tv-kanaler ingår i hyran. Föreningen har mycket god ekonomi.

Rumsbeskrivning

Hall

Entré till hall med hatthylla direkt till vänster. Plastmatta på golvet och målade väggar.

Kök

Kök med vita köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsytor. Det finns spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Det är förberett för diskmaskin. Matplats intill kök med öppen planlösning mot vardagsrum.

Vardagsrum

Vardagsrummet har parkettgolv i ek och målade väggar. I vardagsrummet når du ut till det inglasade uterummet.

Inglasat uterum

Det inglasade uterummet på hela 20 m² fungerar som ett extra rum större delen av året. Här finns även ett förråd. Uterummet har öppningsbara fönsterpartier. Här är det sol från mitt på dagen till sena kvällen.

Sovrum

Sovrum med ljust laminatgolv i grå ton och målade väggar. Intill sovrummet har du en walk-in-closet med gott om förvaring.

Badrum

Helrenoverat badrum från 2017. Helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Infällda spotlight i taket med dimmerfunktion. Det finns wc, tvättställ, dusch med takdusch, duschvägg i glas, handdukstork och tvättmaskin.

Byggnad

Byggår

1988

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Två förråd, ett varmförråd på samma våningsplan som lägenheten samt ett förråd ute på terrassen.

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Renoveringar

Hela lägenheten är elsanerad.

Föreningen

Information

Föreningens namn

HSB Nejonögat

Föreningens organisationsnummer

716414-7857

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Avgift

Ingen inplanerad avgiftshöjning i dagsläget. (2023-01-30)

Om föreningen

Antal lägenheter

75 st

Antal lokaler

3 st

Byggår

1988

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Kö till garageplats (fn 500:-/mån). Ledig parkeringsplats finns. (fn 250:-/mån). (2023-01-30)

Allmän information

HSB Nejonögat följer en 30-årig underhållsplan och planen ligger till grund för fonderingar. Nejonögat har ett kvartershus med stort kök som finns att hyra för arrangemang. Att hyra kostar 200:-/tillfälle och extra 10:-/deltagare.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Föreningen sköter löpande underhåll och renoveringar. 2023: Nyrenoverade hissar. 2021: Byte av låssystem 2019-2020: Balkong/terassrenovering. 2017: Fortsätt att av ventilationsaggregats-byte på Rådhusgatan 106 A-B 2016: Byte av ventilationsaggregat Rådhusgatan 106C klart. I samband med detta byts spiskåporna ut i lägenheterna. 2014-2015: Har man snyggat till utomhus och på innergårdarna bland träd och buskar. Inga större renoveringar inplanerade. (2023-01-30) Efter ventilationsaggregats-bytet planerar man att se över fasaderna.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar för 150:-/natt. Rummet ligger på Midgårdsgatan 3E och har plats för 3 personer. Badrum med dusch finns att tillgå. Bastu finns på Midgårdsgatan 3E och är gratis att nyttja av föreningens medlemmar. I föreningen finns två tvättstugor, en på Rådhusgatan 106B och en på Midgårdsgatan 3E. Hobbyrum finns att boka på Midgårdsgatan. Det finns gott om cykelrum i båda huslängorna. Extra förråd finns att hyra enligt separat kölista.

Gårdsplats

Lummig och fin innergård med stora grönytor, planteringar och parkbänkar. En fin damm med fontän, pergola, bra grillplats och gungställning.

Övrigt om föreningen

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och den återbetalas den dagen man väljer att kliva ur som medlem i HSB. HSB tar också ut en medlemsavgift på 300 kr från nya medlemmar för helår, vid köp efter 1/7 tas halva avgiften ut (150 kr), detta endast 1:a året, därefter betalar föreningen avgiften.

Ekonomi

Pris

1 395 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

4 783 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Ingen inplanerad avgiftshöjning i dagsläget. (2023-01-30)

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2023-01-27

Pantsättningsavgift

525 kr

Överlåtelseavgift

1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

375 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

275 kr/månad

Försäkring

100 kr/månad

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

371 868 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer