Wilhelm Thams väg 4

Wilhelm Thams väg 4

HUSKVARNA - Söder
Pris

1 395 000 kr

Månadsavgift: 2 750 kr
Ansvarig mäklare
Berndt Lindberg
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Perfekt första lägenhet till attraktiv månadsavgift!

Välkomna till Huskvarna söder och denna bostadsrätt på 54 kvm bestående av två rum och kök. Här bor ni till mycket låg och attraktiv månadsavgift i denna familjära bostadsrättsförening. Bostadsrätten är trivsam och välplanerad belägen på våning tre. Lägenheten har rymlig hall med två garderober och överskåp för bra förvaring. I direkt anslutning nås vardagsrum med plats för sällskapsytor och utgång till öppen balkong, belägen i sydost med härlig morgon- och förmiddagssol. Avskilt och väl skyddat sovrum med fönster i nordväst och bra förvaring av skjutgarderob. Med välplanerat kök och matplats vid fönster samt helkaklat dusch/wc blir lägenheten komplett som en första lägenhet. Dessutom har föreningen installerat fiber för den digitala infrastrukturen där varje bostadsrättsinnehavare tecknar eget abonnemang efter egna önskemål för tv och bredband. Brf Hjorten nr 11 innehar fastigheten med äganderätt. Ni som önskar parkeringsplats tillhandahåller föreningen både parkeringsplatser alternativt garageplatser enligt kösystem också detta till mycket låg månadskostnad. Två förråd följer med lägenheten varav ett på vindsplan och ett i källarplan. Gemensamma utrymmen finns också att tillgå med både tvättstuga och torkrum. I källarplan finns även hobbyrum med snickarbäck, gemensamt cykel- och trädgårdsförråd. Föreningen har också stor inramande trädgård med rena grönytor och inramande uteplats som medlemmarna har att tillgå. Välkomna att boka er för visning på presenterade datum.

Fakta om Wilhelm Thams väg 4

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

54 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 395 000 kr

Månadsavgift

2 750 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och två förråd.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1302

Lägenhetsnummer (föreningen)

9

Andel i föreningen

0 %

Kommentar till andelstal

Uppgift om andelstal ej erhållen av bostadsrättsföreningen.

TV och internet

Indragen fiber, nätägare Wetternet

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1957

Fönster

3-glas isoler

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Kronhjorten 11

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2021-04-19

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda, specifik energianvändning

164 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

118

Om Söder

Allmänt om Söder

Mysiga gator med parkinslag, butiker, restauranger bidrar till en skönt avslappnad atmosfär. Söder/Torpa växer ihop med Jönköpings centrum.

Kommunikation

Närheten till centrum gör att du kan gå, cykla eller ta bussen för att snabbt ta dig in till stans utbud. Här går 1 & 3:ans buss med 10 minuters mellanrum.

Tjänster i området

Här finns gott om butiker, fik och restauranger som ger stadsdelen karaktär. Att växa upp här innebär nära till förskola, skola (åk F-6 på området och åk 7-9 precis i utkanten mot centrum). Flera livsmedelsaffärer inom området, nära till vårdcentral och tandläkare är såklart också tydliga fördelar.

Parkering

Du som bor inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendekort för att parkera din bil i området. Boendeparkering ger dig möjlighet att parkera inom ett visst område, på gatan, till en lägre avgift än besökare

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Hjorten nr 11

Föreningens organisationsnummer

726000-1883

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och två förråd.

Om föreningen

Antal lägenheter

9 st

Byggår

1957

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har tillgång till sex parkeringsplatser för medlemmarna och tilldelas via föreningens kösystem. Parkeringsplats 25 kr/mån och parkeringsplats med elstolpe (ej elbilsladdare) 75 kr/mån. Två garageplatser finns att hyra för 150 kr/mån och tilldelas via föreningens kösystem. Avgift för parkeringsplats, parkeringsplats med elstolpe (ej laddbox) kommer att höjas till 100 kr/månad. Avgift för garageplats kommer att höjas till 200 kr/månad. Samtliga avgiftshöjningar börjar gälla fr.o.m 2023-01-01.

Föreningens ekonomi

Se presenterad årsredovisning under dokument och länkar i beskrivningen. Bostadsrättsföreningen har beslutat att höja månadsavgifterna med 10%. Avgift för parkeringsplats, parkeringsplats med elstolpe (ej laddbox) kommer att höjas till 100 kr/månad. Avgift för garageplats kommer att höjas till 200 kr/månad. Samtliga avgiftshöjningar börjar gälla fr.o.m 2023-01-01.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

2016-2017 - Nya 3-glas isolerfönster 2014 - Nya golv i tvättstuga och torkrum 2012 - Nya entrédörrar till lägenheterna 2007 - Utvändigt takbyte 2006 - Dränering utvändigt 2003 - Stambyte badrum och kök 2000 - Målning av tvättstuga 1993 - Renovering av fasad 1993 - Renovering av balkonger

Gemensamma utrymmen

Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen i källarplan med tvättstuga, separat torkrum, mangel- och vikrum, hobbyrum med snickarbänk samt ett gemensamt cykel- och trädgårdsförråd.

Gårdsplats

Stor inramande trädgård med rena grönytor. Inramande uteplats som kan nyttjas av medlemmarna.

Försäkring

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägg ingår ej i föreningens fastighetsförsäkring och tecknas separat av respektive bostadsrättsinnehavare.

Övrigt om föreningen

I föreningen hjälps medlemmarna åt med trappstädning, gräsklippning och snöskottning enligt anslaget schema. Detta för att kunna hålla de låga månadsavgifterna.

Ekonomi

Pris

1 395 000 kr

Månadsavgift

2 750 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och två förråd.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-06-29

Driftkostnad

415 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

270 kr/månad

Försäkring

145 kr/månad

Personer i hushållet

1 st

Nätbolag

Jönköpings Energi AB

Elleverantör

Jönköpings Energi AB

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte gått att beräkna eftersom andelstal för årsavgift saknas från bostadsrättsföreningen.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer