Klostergatan 19A

Klostergatan 19A

Eller högstbjudande

1 795 000 kr

Månadsavgift: 2 875 kr
Ansvarig mäklare
Daniella Isaksson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Madelene Gunnarsson
Stylist/Mäklarassistent
Arrow right icon
VÄXJÖ - Centrum

Citytvåa med en kombination av moderna val & fina originaldetaljer!

Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 2 rok på ett skyddat och attraktivt läge högst upp i huset. Lägenheten är nyrenoverad och kombinerar moderna val och fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett samt ett iögonfallande stengolv i hallen. Ett centrum-nära läge med endast en minuts promenad till centrumkärnan och Storgatan. Planlösningen fördelar sig över 61 kvm och bjuder på väl tilltagna ytor i alla rum. En ljus och rymlig hall leder in till ett trivsamt vardagsrum med ett stort fönsterparti och fiskbensparkett på golvet. Vidare har vi ett ljust, härligt sovrum med plats för förvaring och ett modernt kök med plats för matbord. Från köket nås även den tilltagna balkongen i härligt västerläge. Här kan man njuta av kvällssolen med utsikt över takåsarna. Det helkaklade badrummet renoverades 2022 med dusch. Även elledningar omdragna 2022. Ser man till fastigheten byttes varm- och kallvattenledningarna 2019 samt att en relining gjordes i början på 2020. I avgiften ingår värme och vatten. Förråd i vindsplan och källarplan hör till lägenheten. Föreningen har en innergård i söderläge. Här finns en trevlig uteplats med pergola redo att nyttjas under härliga sommardagar. I källarplan återfinns en renoverad tvättstuga och ett varmt cykelförråd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fakta om Klostergatan 19A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

61 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 795 000 kr - eller högstbjudande

Månadsavgift

2 875 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl värme, vatten & bostadsrättstillägg i hemförsäkringen (hushållsström, hemförsäkring samt internet/TV tillkommer)

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1402

Lägenhetsnummer (föreningen)

970008

Andel i föreningen

3,1837161 %

Andel av årsavgift

2,849 %

TV och internet

Tv/internet via fiber, Wexnet.

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING

VÄLKOMMEN IN! ENTRÉ/HALL Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt annan förvaringsmöbel om önskas. Vitmålade väggar samt ett stilfullt stengolv som tillför en härlig karaktär till hela lägenheten. Från hallen nås samtliga rum. KÖK Vidare in i bostaden återfinns det renoverade köket (2022) med stilren köksinredning i vitt utförande. Vitt kakel satt som stänkpanel, bänkskiva i grå laminat samt belysning över arbetsbänken. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. God förvaring i alla köksskåp samt plats för ett matbord. Från köket nås den tilltagna balkongen i västerläge med plats för ett utemöblemang. Här kan man njuta av kvällssolen med utsikt över stadens takåsar. VARDAGSRUM Trivsamt vardagsrum med vitmålade väggar och ett stilfullt fiskbensparkett på golvet. Här erbjuds flera möbleringsmöjligheter samt plats för såväl soffa som matbord. Stort fönster i västerläge vilket förser rummet med ett riktigt ljus. SOVRUM Väl tilltaget sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare möblemang efter behov. En garderob för förvaring. Vitmålade väggar, ekparkett på golvet och fönster i österläge. BADRUM Nyrenoverat helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna samt ett grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt dusch med duschvägg i glas. KLÄDKAMMARE I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med klädstänger och hyllplan att inreda efter behov. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Uteplats/balkong

Balkong: Från köket nås den väl tilltagna balkongen i ett härligt västerläge med kvällssol och utsikt över takåsarna. Här finns plats för ett trivsamt utemöblemang.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggår

1955

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Tillhörande lägenheten gör ett förråd i källaren resp vindsplan.

Fastighetsbeteckning

Stenbock 4

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Växjö Stenbock 4

Föreningens organisationsnummer

769635-2520

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Avgift

inkl värme, vatten & bostadsrättstillägg i hemförsäkringen (hushållsström, hemförsäkring samt internet/TV tillkommer)

Om föreningen

Antal lägenheter

31 st

Antal lokaler

3 st

Byggår

1955

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har ett flertal parkeringsplatser. Separat kö.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Växjö Stenbock 4 och förvärvade den år 2018. Byggnaden uppfördes år 1955 och består av 31 lägenheter och 3 lokaler. Fastighetens adress är Klostergatan 19A-c samt Norra Esplanaden 17.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR/UNDERHÅLL: 2008- Takplåt bytt 2017- Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter 2017- Samtliga fönster mot gatan byttes 2019- Byte av tappvattenledningar 2020- Relining av stammar på fastigheten avslutad 2021- Pergola på föreningens gemensamma innergård PLANERADE RENOVERINGAR 2022/2023- Renovering av balkonger. I samband med detta kommer bostadsrättsinnehavaren ha möjlighet att välja till inglasning mot en kostnad.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en trevlig innergård för de boende att nyttja. I källarplan återfinns en renoverad tvättstuga och ett varmt cykelförråd. Sopsortering på gården.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Dina Försäkringar Mälardalen. Hemförsäkringen bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Ekonomi

Pris

1 795 000 kr - Eller högstbjudande

Månadsavgift

2 875 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl värme, vatten & bostadsrättstillägg i hemförsäkringen (hushållsström, hemförsäkring samt internet/TV tillkommer)

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Driftkostnad

150 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

150 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang för hushållsström och tillkommer tillsammans med TV/internet och hemförsäkring. Observera att driftskostnaden kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

Personer i hushållet

1 st

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner
Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.