Österleden 52F

Österleden 52F

Utgångspris eller högstbjudande

1 075 000 kr

Månadsavgift: 2 249 kr
Ansvarig mäklare
Emelie Pile
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Madelene Gunnarsson
Stylist/Mäklarassistent
Arrow right icon
VÄXJÖ - Norr

Yteffektiv etta på våning 4 av 5 i huset!

Nu saluförs en trivsam bostadsrättslägenhet om 1 rok på populära Österleden! Bostaden ligger på våning 4 av 5 i huset och fördelas över 43 kvm. Välplanerad planlösning med ett väl tilltaget allrum med plats för flera möblemang, ett funktionellt kök samt ett badrum med dusch. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2008. Insynsskyddad läge fri utsikt i västerläge. I omtyckta HSB Brf Fagrabäck finns övernattningsrum, samlingslokal, träningsrum, tvättstugor, grovtvättstuga samt kolonilotter. Här bor man med kort cykelavstånd till centrumkärnan och universitetet samtidigt som fina Fyllerydsskogen nås på promenadavstånd. Vidare erbjuds goda bussförbindelser samt närhet till matbutik. Välkommen att kontakta mäklare Emelie Pile för mer information!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Österleden 52F

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

43 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

1 rum

Pris

1 075 000 kr - Utgångspris eller högstbjudande

Månadsavgift

2 249 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet 1000 Mbit/s samt bostadsrättstilläggsförsäkring (hushållsström & hemförsäkring tillkommer)

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1402

Lägenhetsnummer (föreningen)

1118

Andel i föreningen

0,17116 %

Andel av årsavgift

0,15726 %

TV och internet

Internet via Net at Once, ca 1000mbit ingår i månadsavgiften. TV, ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ett grundutbud av TV-kanaler igår i månadsavgiften

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING

VÄLKOMMEN IN! ENTRÉ/HALL Ljus och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger om entrédörren. Ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds i garderober. Ljust målade väggar och vitmålad bröstpanel på väggarna. På golvet ligger ett laminatgolv. ALLRUM Direkt till vänster om hallen ligger det trivsamma allrummet med lättmöblerade ytor och stora fönsterpartier vilket förser rummet med ett rikligt ljus. Här finns plats för favoritsoffan, soffbord, skrivbord, matbord och säng. Rumsavdelaren med skenor i taket skapar ett "eget" sovrum. I allrummet är väggarna vitmålade och på golvet ligger att laminatgolv. KÖK Vidare in i lägenheten ligger köket. Välplanerat med ett stort fönster för fint ljusinsläpp. Originalstommar med gråmålade luckor, och ett grått kakel satt som stänkpanel. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt samt en kombinerad kyl/frys (-16). Vid fönstret skapas en naturlig plats för ett matbord. Ljust målade väggar och klinker i grått utförande på golvet. BADRUM Badrummet renoverades i samband med stambytet år 2008 med våtrumstapet på väggarna samt en våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp, handukstork och duschplats.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggår

1967-69

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, gästrum (hus 66A), samlingslokal (hus 50B) och grovtvättstuga (hus 65). Föreningen har också övernattningsrum, vävstuga, bastu och motionsrum/gym.

Fastighetsbeteckning

Tranbäret 1

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-06-11

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda primärenergital

127

Föreningen

Information

Föreningens namn

HSB Brf Fagrabäck i Växjö

Föreningens organisationsnummer

729500-1536

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

inkl. värme, vatten, kabel-TV, internet 1000 Mbit/s samt bostadsrättstilläggsförsäkring (hushållsström & hemförsäkring tillkommer)

Föreningens hemsida

HSB Brf Fagrabäck i Växjö

Om föreningen

Antal lägenheter

330 st

Byggår

1967-69

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Det finns gott om avgiftsfria parkeringsplatser för boende och besökare. Det finns garage och carport via separat kösystem.

Allmän information

Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, gästrum (hus 66A), samlingslokal (hus 50B) och grovtvättstuga (hus 62). Föreningen har också övernattningsrum, vävstuga, bastu och motionsrum/gym. Tvättstugor finns i följande hus: 48B, 48G, 52C, 52E, 62B (grovtvätt), 62C, 62E, 64A, 64F, 66A och 66F. Välskötta och trivsamma innergårdar. Här finns gräsytor för kubbspel, sittbänkar och lekplats för de minsta. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet att hyra kolonilott.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

2021: OVK (ventilationskontroll) i samtliga hus 2019: Införande av passagesystem för entré, källardörrar, miljöhus 2017: Nya lekplatser 2015: Tilläggsisolering av vindar 2014: Garage (7 platser) 2013: Ombyggnad värme och ventilation 2013: Fönsterbyte 2013: PCB-sanering av fönster och entréer 2013: Carportar 2012-13: Bytt armaturer för belysning till lågenergilampor 2011: OVK (ventilationskontroll) i samtliga hus 2009-10: Relining av markavlopp 2008-09: Stambyte och badrumsrenovering 2008: Energideklaration 2007-08: Omläggning av tak Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning.

Ekonomi

Pris

1 075 000 kr - Utgångspris eller högstbjudande

Månadsavgift

2 249 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl. värme, vatten, kabel-TV, internet 1000 Mbit/s samt bostadsrättstilläggsförsäkring (hushållsström & hemförsäkring tillkommer)

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 207 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Driftkostnad

260 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

260 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Personer i hushållet

1 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.