Peppargatan 13

Peppargatan 13

Pris

1 495 000 kr

Månadsavgift: 3 748 kr
Ansvarig mäklare
Jessica Blomquist
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Örebro - Sörbyängen

På markplan med inhägnad uteplats!

Med ett fantastiskt läge mellan citypulsen och Universitetet, finns denna välplanerad 2:a. Med moderna toner och hög standard är detta ett färdigt boende att flytta in till. Ett ljust allrum där både en vardagsrumsdel och en köksdel finns gör bostaden öppen. Dessutom med en inhägnad uteplats förlänger det upplevelsen av bostadens yta. Här finner du även ett härligt sovrum med sin rejäla klädkammare. Duschrummet har en avsedd tvättdel, ett handfat med vacker vit kommod och spegelskåp med bra belysning. Dusch med glasade väggar och en handdukstork. Detta är ett öppet hem med goda förvaringsmöjligheter och ett ljusinsläpp som piggar upp! Vid frågor vänligen kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. jessica.blomquist@lansfast.se Varmt välkommen med din intresseanmälan! Sörbyängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Med cykel når du city och Resecentrum på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet, Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, pizzerior, vårdcentral och apotek.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Fakta om Peppargatan 13

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

59 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig.

Kommentar till areakälla

Köpare som anser att arean är av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 495 000 kr

Månadsavgift

3 748 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår uppvärmning, vatten, bredband (100/10) samt grundutbud tv.

Lägenhetsnummer (föreningen)

A1004

Andel i föreningen

1,46701 %

Andel av årsavgift

1,46701 %

TV

Telia grundutbud lagom ingår i månadsavgiften

Bredband

Telia 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

Öppen och ljus HALL med enklare förvaringsmöjligheter i form av en avhängningsyta. I denna öppna planlösning finns en VARDAGSRUMSDEL som upplevs som luftig och varm tack vare de varma cappuccino färgade väggarna samt parkettgolvet. Med den härliga morgonsolen stärks detta intryck och här går du enkelt ut på UTEPLATSEN om du vill möta strålarna utomhus. Här får du plats med möbler för en mysig TV stund. KÖKET har en mycket hög standard och full maskinell utrustning. Gott om förvaringsmöjligheter och god arbetsyta i form av en vit arbetsbänk med vitt stänkskydd ovanför. Med integrerad diskmaskin och integrerad kyl, frys samt mikrovågsugn. En induktionshäll och en inbyggnadsugn finner du också här samt plats för matsalsdel. Inredningen går i vitt och svart med parkett på golvet. In i SOVRUMMET fortsätter parkettgolvet och de modernt färgade väggarna. Här finner du klädkammaren som har goda förvaringsmöjligheter. I det mycket fräscha DUSCHRUMMET går du på svart klinkergolv som har golvvärme och badrummets väggar är vackert vitkaklade. Spotlighten är infällda i taket, handfat med en fin vit kommod, ett spegelskåp med belysning, en dusch samt en tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk och överskåp.

Uteplats/balkong

Mysig balkong i Österläge

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2016

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Varje lägenhet har tillgång till ett förråd på vindsvåningen med en hiss som går hela vägen upp. Föreningen har ett miljörum och ett barnvagnsrum.

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-03-26

Energiklass

Energiklass E

Renoveringar

2022 Byt bänkskiva, satt upp staket 2021 målat och satt in hyllsystem i klädkammare 2020 satt in duschvägg, kommod och skåp i duschrummet

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Grönpepparn

Föreningens organisationsnummer

769625-7646

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Om föreningen

Antal lägenheter

72 st

Byggår

2016

Äger föreningen marken

Ja

Allmän information

Föreningen består av 64 st bostadsrättslägenheter med adresserna Peppargatan 13-17 samt 8 st bostadsrättsradhus med adresserna Paprikagatan 20-34. Bostäderna är fördelat på följande: 4 st 1 RoK, 38 st 2 RoK, 22 st 3 RoK, 8 st 4 RoK

Ekonomi

Pris

1 495 000 kr

Månadsavgift

3 748 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår uppvärmning, vatten, bredband (100/10) samt grundutbud tv.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt.

Pantsättningsavgift

725 kr

Överlåtelseavgift

1 691 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

450 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

300 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Kommentar driftkostnad

I elkostnaden ingår förbrukning av el samt nätavgift. Driftkostnaderna kan variera beroende på antalet personer och vanor. Driftkostnaden du ser här är baserad på säljarens kostnader och som köpare gör du en egen bedömning utifrån dina förutsättningar. Uppgifterna i denna objektbeskrivning härrör huvudsakligen från säljaren.

Personer i hushållet

2 st

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner
Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.