Grönvägen 1D

Grönvägen 1D

Budgivning pågår
Högsta bud

1 965 000 kr

Utgångspris: 1 995 000 kr
Läs mer om budgivning
Ansvarig mäklare
Malin Thelander
Fastighetsmäklare / Partner
Arrow right icon
Arlöv

Totalrenoverad trea med fantastisk utsikt över Malmö från 6:e våningen!

Nu tillsaluförs denna stilrena och hemtrevliga lägenhet som är totalrenoverad! Från 6:e våningen har du fantastisk utsikt över Malmö och havet. En genomgående ljus lägenhet med stor inglasad balkong, helkaklade badrum och stilrent kök med plats för stort matbord och stolar. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, mediamöbler och större matbord till de sociala tillställningarna. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låg avgift. Härlig utemiljö som erbjuder mycket grönska, lekplatser och flera hundrastgårdar för de fyrbenta familjemedlemmarna. Det finns ett flertal affärer, restauranger, dagis och goda parkeringsmöjligheter i området. Arlöv är en snabbt växande tätort som dessutom blir en pendlarstation som knyter samman Köpenhamn med Burlöv så man snabbt och enkelt kan ta sig över sundet. Bostaden har ett utomordentligt läge med goda förbindelser via buss och tåg till både Malmö och Lund. Varför inte ta en härlig promenad i Alnarp knappt 15 minuter cykelväg från dörren? En bostad i rätt läge och bra storlek som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Grönvägen 1D

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

85 m²
Enligt mäklarbild

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

1 995 000 kr

Månadsavgift

3 421 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Avgiften är fördelad enligt nedan: Månadsavgift 3 421 kr/mån Värme 533 kr/mån Kabel-TV 39 kr/mån Internet 139 kr/mån Summa: 4 132 kr/mån I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg. Varmvatten och el avläses kvartalsvis och debiteras efter förbrukning.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1501

Lägenhetsnummer (föreningen)

208151004-0034

Andel i föreningen

0 %

Andel av årsavgift

0,25059 %

Kommentar till andelstal

0,25055%

TV och internet

Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, tillkommer en obligatorisk kostnad om 39 kr/mån. Internet via NetatOnce, 1000 mbit/s, obligatorisk avgift på 139 kr/mån.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen upp till 6:e våningen och ni välkomnas av en totalrenoverad lägenhet med rymlig hall som har bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen nås bostadens alla rum. Härifrån nås även en stor klädkammare!

Kök

Stilrent och modernt med ljusgråa luckor och matchenade bänkskiva. Här finns även plats för matbord och stolar. Utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn och diskmaskin. Bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med plats för både soffmöblemang, mediamöbler och matbord för de större sällskapen. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som blir som ett extra rum.

Sovrum 1 & 2

Bostadens sovrum är rymliga med gott om plats för större säng och förvaringsmöbler. Ett av rummen går även att använda som kontor för den som önskar.

Badrum

Helkaklat och stilrent badrum med wc, vask och badkar.

Gäst-wc

Bostadens gäst-wc har vitt kakel och mörkt klinkers. Utrustat med wc och vask.

Balkong

Från vardagsrummet når ni ut till den inglasade balkongen med plats för utemöbler. Här finns stora fönster som bjuder på ett härligt ljusinsläpp!

Byggnad

Byggår

1965

Ventilation

F

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-03-29

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda primärenergital

115

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Burlövshus 1

Föreningens organisationsnummer

746000-8100

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder med endast att barnet bor i bostaden. Minsta ägarandel är 10%.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg. Varmvatten och el avläses kvartalsvis och debiteras efter förbrukning. Tillkommer gör även avgift för värme. Se driftskostnad för total månadsavgift.

Om föreningen

Antal lägenheter

468 st

Antal lokaler

4 st

Byggår

1965

Byggår kommentar

Bostadsrättsföreningen registrerades år 1962

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har 339 parkeringsplatser utan el. 22 parkeringsplatser med el. Föreningen har även 87 bilplatser i garage och 28 st mc-platser i garage. Till dessa är det ett kösystem som tillämpas.

Allmän information

Föreningen äger fastigheterna Arlöv 6:8, 6:21, 6:24, 6:25, 6:26 i Burlövs kommun med därpå uppförda byggnader. I byggnaderna finns totalt 468 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1965. Tvättstuga: Finns gemensamt i föreningen, placerade i källaren. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen. Hur debiteras elen samt vatten: Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang. Medlemmarna debiteras efter faktisk förbrukning varje månad med en eftersläpning på tre månader. Föreningen har individuell mätning och debitering av varm- och kallvatten. Medlemmarna debiteras efter faktisk förbrukning var månad med en eftersläpning på tre månader. Tillsyn: Föreningen gör tillsyn i samband med överlåtelsen. Kontaktuppgifter till förening: Mail: burlovshus1@netatonce.net Ordf: Marie Malmsten

Föreningens ekonomi

Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar (Hämtat: 2022 april)

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Föreningens pågående renoveringar: Föreningen har bytt ut el-stammarna och elledningar och det kvarstår arbeten i källare och på vinden. Kommande: Föreningen planerar renovering av miljöhuset. Föreningens utförda renoveringar: 2021 byte av fönster och dörrar mot balkongerna. Arbetet beräknas vara klart till augusti 2021. 2021 El stammar 2020-2021 Fönsterbyte 2020 Renovering av hissar 2019 Tvättstugor/tvättutrustning 2019 Fasader 2018 Föreningen har infört individuell mätning av el och vatten. Mätare har installerats och man betalar då för sin egen förbrukning. Detta tillkommer på månadsavin och kostnaden kan variera utefter förbrukning. 2017 Vattenstammarna har bytts ut i hela fastigheten 2017 Föreningen har installerat gemensam el, bredband och ip-telefoni. 2016-2018 Stambyte och byte av tappvattenstammar 2015 Ny undercentral till värmesystemet samt nya fjärrvärmeledningar 2014 Relining av avloppsstammar 2014 Takrenovering 2013 Förbättringar av brandvägar 2012 Renovering av källare och källargolv 2011 Injustering och förbättring av radiatorvärmesystem (EB-metoden) 2010 Takrenovering

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd finns i källaren.

Försäkring

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Ekonomi

Pris

1 995 000 kr

Månadsavgift

3 421 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg. Varmvatten och el avläses kvartalsvis och debiteras efter förbrukning. Tillkommer gör även avgift för värme. Se driftskostnad för total månadsavgift.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-06-30

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

300 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

300 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Avgiften är fördelad enligt nedan: Månadsavgift 3 421 kr/mån Värme 533 kr/mån Kabel-TV 39 kr/mån Internet 139 kr/mån Summa: 4 132 kr/mån I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg. Varmvatten och el avläses kvartalsvis och debiteras efter förbrukning. Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning.

Personer i hushållet

2 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.