Hyreskooperativet Lugnet, Bagerigatan 9

Hyreskooperativet Lugnet, Bagerigatan 9

Höganäs

Pris ej angivet

Ansvarig mäklare
Lotta Olofsson
Fastighetsmäklare / Franchisetagare Nyproduktion
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Susanne Andersson
Mäklarassistent
Arrow right icon

Lugnet - Hyreskooperativ - smart, förmånlig bostadsform för dig som är 65+...

Nu kan vi erbjuda en fantastisk två- rumslägenhet på sjätte våningen med balkong i norrläge! Hyran är 9 257 kr. Upplåtelseinsats 555 000 kr. Lugnet är till för dig som är 65+ och vill bo bekvämt, aktivt och socialt långt upp i åren och är klar med villalivet. Den smarta bostadsformen är idealisk för dig som flyttar från en bostad som du ägt länge. Mot en låg insats blir du hyresgäst med förmånlig hyra, och insatsen får du tillbaka när du flyttar ut. Hyreskooperativet består av 36 stycken lägenheter med två, tre eller fyra rum, alla med inglasad balkong eller egen uteplats. All detaljer är uttänkta för bekvämlighet och enklaste möjliga skötsel. - Alla ytskick är rejäla och lättskötta, ekparkett i alla rum och klinker i badrum och entré. Väggarna är vitmålade. - Köksinredningen går ända upp i taket och bänkbelysningen är väl tilltagen. Kakel som stänkskydd som är lätt att torka av. - Alla dörröppningar är breddade för att ge extra rörelsefrihet. - Badrummet har golvvärme, smidiga vikbara duschväggar och handdukstork. - Varje rum har förhöjda eluttag för att underlätta när du ex. ska dammsuga. Högst upp på sjunde våningen finns ett generöst gemensamt utrymme om ca 100kvm som inrymmer ett generöst allrum, ett fullutrustat kök, gästrum/kontor och en tillhörande takterrass. Utsikten över Höganäs är magisk. Möjligheterna är oändliga - använd dem gärna .... Upplåtelseavgift på lägenheterna ligger från 555 000kr - 658 000kr Hyror från ca 9 300 kr/mån --- Bostäderna är en del av ett hyreskooperativ och går inte att belåna i bank --- När det blir en bostad ledig i kooperativet så går frågan i turordning till medlem som finns i den aktuella medlemslistan. Medlemsinsatsen är 5000 kr och återbetalas vid utträde. Kontakta oss om du veta vill veta mer om denna smarta bostadsform. 042-33 17 50 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs.

Fakta om Hyreskooperativet Lugnet, Bagerigatan 9

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Andel i föreningen

0 %

TV och internet

Fiber via Öresundskraft.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Moderna, lättskötta och snygga! – Balkonger och uteplatser är inglasade så du kan använda dem hela året. – Väggarna är vitmålade med ekparkett på golvet. Entrén och badrummet har klinker. – Köksinredningen har takanslutning, vilket eliminerar besvärlig städning, tydlig bänkbelysning, bänkskiva och kakel som är lätt att torka av. – Vitvarorna håller hög standard och har ljudklass A. Tvätt utrustningen tar 7 kg. – Badrummet har golvvärme, smidiga vikbara duschväggar och handdukstork. – Tamburdörrarna har skyddsklass 3 och är utrustade med dörröga. – Dörrarna är breddade för att underlätta rörelsefriheten mellan varje rum. Det finns förhöjda eluttag som gör det lättare att t.ex. dammsuga eller ladda telefonen.

Uteplats/balkong

Lägenheterna har antingen inglasad balkong eller uteplats.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggår

2016/2017

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekansik ventilation med återvinning

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

- Förråd finns på vinden eller i separat byggnad på gården.

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Lugnet kooperativ hyresrättförening

Föreningsform

Bostadsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Om föreningen

Antal lägenheter

36 st

Byggår

2016/2017

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

P-plats finns att hyra, viss kö.

Gemensamma utrymmen

Förråd finns antingen på vinden eller på gården. Det finns laddningsstation för permobil i entréplan i trapphuset.

Gårdsplats

På sjunde våningen i huset finns en fullutrustad festlokal med kök och lokal och en tillhörande takterrass. Allt detta är givetvis helt fritt för medlemmarna att nyttja. Det finns en härlig trädgård med sittgrupper, boulebana och odlingsmöjligheter för dig som har gröna fingrar.

Övrigt om föreningen

En person i hushållet måste vara 65+ för att få medlemskap i hyreskooperativet. Upplåtelseavgift från 550 000kr - 610 000kr ( beroende på storlek) Hyror från ca 8 500kr/mån ----- Bostäderna är en del av hyreskooperativ och går inte att belåna i bank ---- För ansökan om medlemskap kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Storgatan 46a, Höganäs. Telefon 042-33 17 50, 0725-661690

Ekonomi

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer