Vintergatan 2,  lghnr B1101

Vintergatan 2, lghnr B1101

Höganäs - Tornlyckan
Pris

3 095 000 kr

Månadsavgift: 6 248 kr
Ansvarig mäklare
Lotta Olofsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Susanne Andersson
Mäklarassistent
Arrow right icon

FYRA på ANDRA våningen med eget PRIVAT våningsplan ....

Inflyttningsklar nyproduktion! Tillträde kan ske omgående. Inredningsval Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet. I tillvalsportalen ser du vad som ingår och eftersom tiden för att göra inredningsval har gått ur har vi gjort vissa tillval för att ge lägenheten det där lilla extra. Räntegaranti Du som ska bo i brf Krukmakaren kommer att omfattas av Deromes räntegaranti. Garantin skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,20% så kompenserar Derome med 0,70%. I månadsavgiften ingår fjärrvärme. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning på tappvarmvatten. ( schablon 165kr/mån) På andra våningen i det lite lägre huset hittar du denna tjusiga fyra. Vid din privata entré finns det plats för utemöbler och du kan blicka ut över innergården. De tre sovrummen har mycket förvaring, badrummet har torktumlare och tvättmaskin och för dina gäster finns en mindre WC. Vinkelköket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och det finns utrymme för en matplats. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och skapar en luftig känsla. I köket finns en praktisk köksö så du kan laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Härifrån tar du dig ut på den stora balkongen och kan njuta av solens strålar. Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

Fakta om Vintergatan 2, lghnr B1101

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

92 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

4 rum

Pris

3 095 000 kr - Pris

Månadsavgift

6 248 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning på tappvarmvatten.

Lägenhetsnummer (föreningen)

B1101

Andel i föreningen

7,498 %

TV och internet

Fiber via Höganäs energi

Rumsbeskrivning

Inredningsval

INREDNINGSVAL LÄGENHET B1101 Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet. I tillvalsportalen ser du vad som ingår och eftersom tiden för att göra inredningsval har gått ur har vi gjort vissa tillval för att ge lägenheten det där lilla extra. Golv - Kvarnby enstav härdat ekgolv, Bjelin. Kök - Slät lucka frost från Marbodal. - Bänkskiva i laminat 652 från Marbodal. - Straight, borstad mässing 200mm. - Helintegrerad diskmaskin. - Kakel Prisma, matt vit 10x20 från Svenska Kakel. Rak sättning och ljus fog. - Rostfria vitvaror. Badrum - Kakel Prisma, matt vit 20x20 från Svenska Kakel. Rak sättning och ljus fog. - Klinker Solid Lin 20x20 från Svenska Kakel. Hall - Klinker Solid Dark 20x20 från Svenska Kakel.

Byggnad

Byggår

2022

Fönster

3-glas energifönster

Ventilation

Ftx-aggregat

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Tornlyckan

Allmänt om Tornlyckan

I den nya stadsdelen Tornlyckan i sydöstra Höganäs kommer det att byggas ca 700 bostäder. Området ligger i soligt söderläge med närhet till havet, service och de gamla delarna av Höganäs, dit du tar dig med lätthet på två hjul och till fots. Ett barnvänligt område där du når både havet och skogen utan att gå över en trafikerad väg. Bor du i Tornlyckan är det lätt att ha en aktiv fritid. Endast några minuter bort ligger Höganäs Sportcenter som är norra Europas största aktivitetscenter med över 70 aktiviteter som exempelvis padel, tennis, fotboll, gymnastik, simning, golf och gym. Här finns möjligheter att upptäcka nya sporter utan att ens korsa en gata. Föredrar du motion i naturen finns det grönområden, hinderbana och motionsslingor i närheten. I Höganäs är havet aldrig långt borta. Följ kustremsan mot den lilla småbåtshamnen. Njut av nyfångad fisk på någon av restaurangerna vid vattnet, eller ta ett dopp på Kvickbadet. Vidare in mot centrum där du kan strosa runt i Saluhallen och köpa delikatesser. Föredrar du en god hamburgare i goda vänners lag kanske Garage med dess amerikanska junk food passar dig bättre. Oavsett vad du föredrar, finns här ett brett utbud av nöjen i den lilla staden. Det är lätt att pendla till de större städerna runtomkring Höganäs. Till Helsingborg och Ängelholm reser du enkelt kollektivt eller bil. Föredrar du att cykla finns Kattegattsleden som stäcker sig både norr- och söderut.

Parkering

P-plats finns att hyra

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Krukmakaren Höganäs

Föreningens organisationsnummer

769638-9514

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Om föreningen

Antal lägenheter

17 st

Byggår

2021/2022

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

I föreningen finns möjlighet att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Hyra för p-plats: 250 kr/mån Hyra för p-plats med laddbox för elbilsladdning: 550kr/mån Elförbrukningen tillkommer med 1,50 kr/ kWh.

Ekonomi

Pris

3 095 000 kr - Pris

Månadsavgift

6 248 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning på tappvarmvatten.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Kommentar till nettoskuldsättningen

Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer