Vintergatan 2, lgh A1101

Vintergatan 2, lgh A1101

Nyproduktion
Pris

2 550 000 kr

Månadsavgift: 4 394 kr
Ansvarig mäklare
Lotta Olofsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Tove Lorentz
Mäklarassistent
Arrow right icon
Höganäs - Tornlyckan

Ljus och luftig trea på andra våningen med TVÅ balkonger ....

Ljus och luftig trea på andra våningen med TVÅ balkonger .... Välkommen hit! När du kommer in i den här lägenheten möts du av en trevlig hall med stor rymlig skjutdörrsgarderob. Längs passagen finns det mindre sovrummet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längre in i lägenheten finns kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en trevlig social yta. Kyl och frys är placerade så det skärmar av matplats från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Rummet har stora fönsterpartier och härifrån kan du gå ut på någon av lägenhetens två balkonger och njuta av solen. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det stora med skjutdörrsgarderob. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem finns möjligheten att göra olika typer av inredningsval. Gå in på projektets hemsida eller slå oss en signal för mer information kring inredningsvalen samt projektet i stort.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Vintergatan 2, lgh A1101

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

75 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

2 550 000 kr

Månadsavgift

4 394 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Månadsavgiften inkluderar värme och sopor.

Lägenhetsnummer (föreningen)

A1101

Andel i föreningen

6,1125 %

TV och internet

Fiber via Höganäs energi

Rumsbeskrivning

Inredning:

Golv: 3-stav ekparkett, klinker i entré Socklar: Vita släta Dörrfoder & lister: Vita släta Fönsterbänk: Grå stenskiva Innerdörrar: Vita med ram Väggar: Vitmålad gips Innertak: Vitmålad gips med fasade kanter Garderober: Vita med slät dörr Kök: Vitt med släta luckor Köksblandare: I krom med diskmaskinsavstängning Bänkskiva: Laminat Diskho: Rostfri underlimmad Stänkskydd: Kakel Vitvaror: Rostfria Fläkt: Fläktkåpa Golv, badrum: Klinker Väggar, badrum: Kakel Badrumskommod: Vit med två lådor Badrumsblandare: Krom Toalett: Vit golvstående Spegel: Vitt spegelskåp Duschvägg: Rak, frostat glas med blank aluprofil Dusch: Handdusch set Klädvård: Kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare Handdukstork: Ja

Tillvalsportal

Lägenheterna är utrustade med material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem finns möjligheten att göra olika typer av inredningsval. Gå in på projektets hemsida eller slå oss en signal för mer information kring inredningsvalen samt projektet i stort.

Byggnad

Byggår

2022

Fönster

3-glas energifönster

Ventilation

Ftx-aggregat

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Tornlyckan

Allmänt om Tornlyckan

I den nya stadsdelen Tornlyckan i sydöstra Höganäs kommer det att byggas ca 700 bostäder. Området ligger i soligt söderläge med närhet till havet, service och de gamla delarna av Höganäs, dit du tar dig med lätthet på två hjul och till fots. Ett barnvänligt område där du når både havet och skogen utan att gå över en trafikerad väg. Bor du i Tornlyckan är det lätt att ha en aktiv fritid. Endast några minuter bort ligger Höganäs Sportcenter som är norra Europas största aktivitetscenter med över 70 aktiviteter som exempelvis padel, tennis, fotboll, gymnastik, simning, golf och gym. Här finns möjligheter att upptäcka nya sporter utan att ens korsa en gata. Föredrar du motion i naturen finns det grönområden, hinderbana och motionsslingor i närheten. I Höganäs är havet aldrig långt borta. Följ kustremsan mot den lilla småbåtshamnen. Njut av nyfångad fisk på någon av restaurangerna vid vattnet, eller ta ett dopp på Kvickbadet. Vidare in mot centrum där du kan strosa runt i Saluhallen och köpa delikatesser. Föredrar du en god hamburgare i goda vänners lag kanske Garage med dess amerikanska junk food passar dig bättre. Oavsett vad du föredrar, finns här ett brett utbud av nöjen i den lilla staden. Det är lätt att pendla till de större städerna runtomkring Höganäs. Till Helsingborg och Ängelholm reser du enkelt kollektivt eller bil. Föredrar du att cykla finns Kattegattsleden som stäcker sig både norr- och söderut.

Parkering

I föreningen finns möjlighet att hyra en parkeringsplats/lägenhet. Hyra för p-plats:250 kr/mån Hyra för p-plats med laddbox för elbilsladdning: 550kr/mån Elförbrukningen tillkommer med 1,50 kr/ kWh.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Krukmakaren Höganäs

Föreningens organisationsnummer

769638-9514

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Om föreningen

Antal lägenheter

17 st

Byggår

2021/2022

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

I föreningen finns möjlighet att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Hyra för p-plats: 250 kr/mån Hyra för p-plats med laddbox för elbilsladdning: 550kr/mån Elförbrukningen tillkommer med 1,50 kr/ kWh.

Ekonomi

Pris

2 550 000 kr

Månadsavgift

4 394 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Månadsavgiften inkluderar värme och sopor.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Driftkostnad

565 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

400 kr/månad

Vatten & avlopp

165 kr/månad

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.