Vintergatan 2, lgh A1301

Vintergatan 2, lgh A1301

Höganäs - Tornlyckan
Pris

2 740 000 kr

Månadsavgift: 5 094 kr
Ansvarig mäklare
Lotta Olofsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Susanne Andersson
Mäklarassistent
Arrow right icon

TREA med gavelläge PÅ FJÄRDE våningen med TVÅ balkonger.

Inflyttningsklar nyproduktion! Tillträde kan ske omgående. Inredningsval Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet. I tillvalsportalen ser du vad som ingår och eftersom tiden för att göra inredningsval har gått ur har vi gjort vissa tillval för att ge lägenheten det där lilla extra. Räntegaranti Du som ska bo i brf Krukmakaren kommer att omfattas av Deromes räntegaranti. Garantin skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 3,50% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,20% så kompenserar Derome med 0,70%. I månadsavgiften ingår fjärrvärme. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning på tappvarmvatten. ( schablon 165kr/mån) I denna bostad möts du av en generös hall och passage med stor rymlig skjutdörrsgarderob. Längs passagen finns det mindre sovrummet och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Längre in i lägenheten finns kök med plats för matbord i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en trevlig social yta. Kyl och frys är placerade så det skärmar av matplats från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Rummet har stora fönsterpartier och härifrån kan du gå ut på någon av lägenhetens två balkonger och njuta av solen. Det finns två sovrum i lägenheten, varav det stora med skjutdörrsgarderob. På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

Fakta om Vintergatan 2, lgh A1301

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

75 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum

Pris

2 740 000 kr - Pris

Månadsavgift

5 094 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning på tappvarmvatten.

Lägenhetsnummer (föreningen)

A1301

Andel i föreningen

6,1125 %

TV och internet

Fiber via Höganäs energi

Rumsbeskrivning

Inredning:

Inredningsval lgh A1301 Vi har valt ut material och produkter från välkända varumärken som ingår i köpet. I tillvalsportalen ser du vad som ingår och eftersom tiden för att göra inredningsval har gått ur har vi gjort vissa tillval för att ge lägenheten det där lilla extra. Golv: 3-stav ekparkett, klinker i entré Socklar: Vita släta Dörrfoder & lister: Vita släta Fönsterbänk: Grå stenskiva Innerdörrar: Vita med ram Väggar: Vitmålad gips Innertak: Vitmålad gips med fasade kanter Garderober: Vita med slät dörr Kök: Vitt med släta luckor Köksblandare: I krom med diskmaskinsavstängning Bänkskiva: Laminat Diskho: Rostfri underlimmad Stänkskydd: Kakel Vitvaror: Rostfria Fläkt: Fläktkåpa Golv, badrum: Klinker Väggar, badrum: Kakel Badrum: Kommod Forma skiffergrå med två lådor. Badrum: Handfat Vass 60x45cm. Badrumsblandare: Krom Toalett: Vit golvstående Spegel: Vitt spegelskåp Duschvägg: Rak, frostat glas med blank aluprofil Dusch: Handdusch set Klädvård: Kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare Handdukstork: Ja

Byggnad

Byggår

2022

Fönster

3-glas energifönster

Ventilation

Ftx-aggregat

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Tornlyckan

Allmänt om Tornlyckan

I den nya stadsdelen Tornlyckan i sydöstra Höganäs kommer det att byggas ca 700 bostäder. Området ligger i soligt söderläge med närhet till havet, service och de gamla delarna av Höganäs, dit du tar dig med lätthet på två hjul och till fots. Ett barnvänligt område där du når både havet och skogen utan att gå över en trafikerad väg. Bor du i Tornlyckan är det lätt att ha en aktiv fritid. Endast några minuter bort ligger Höganäs Sportcenter som är norra Europas största aktivitetscenter med över 70 aktiviteter som exempelvis padel, tennis, fotboll, gymnastik, simning, golf och gym. Här finns möjligheter att upptäcka nya sporter utan att ens korsa en gata. Föredrar du motion i naturen finns det grönområden, hinderbana och motionsslingor i närheten. I Höganäs är havet aldrig långt borta. Följ kustremsan mot den lilla småbåtshamnen. Njut av nyfångad fisk på någon av restaurangerna vid vattnet, eller ta ett dopp på Kvickbadet. Vidare in mot centrum där du kan strosa runt i Saluhallen och köpa delikatesser. Föredrar du en god hamburgare i goda vänners lag kanske Garage med dess amerikanska junk food passar dig bättre. Oavsett vad du föredrar, finns här ett brett utbud av nöjen i den lilla staden. Det är lätt att pendla till de större städerna runtomkring Höganäs. Till Helsingborg och Ängelholm reser du enkelt kollektivt eller bil. Föredrar du att cykla finns Kattegattsleden som stäcker sig både norr- och söderut.

Parkering

I föreningen finns möjlighet att hyra en parkeringsplats/lägenhet. Hyra för p-plats:250 kr/mån Hyra för p-plats med laddbox för elbilsladdning: 550kr/mån Elförbrukningen tillkommer med 1,50 kr/ kWh.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Krukmakaren Höganäs

Föreningens organisationsnummer

769638-9514

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Om föreningen

Antal lägenheter

17 st

Byggår

2021/2022

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

I föreningen finns möjlighet att hyra en parkeringsplats per lägenhet. Hyra för p-plats: 250 kr/mån Hyra för p-plats med laddbox för elbilsladdning: 550kr/mån Elförbrukningen tillkommer med 1,50 kr/ kWh.

Ekonomi

Pris

2 740 000 kr - Pris

Månadsavgift

5 094 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Bostadsrättshavarna har egna abonnemang avseende hushållsel. Varje lägenhet har individuell mätning på tappvarmvatten.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Kommentar till nettoskuldsättningen

Då det saknas årsredovisning har bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning inte gått att få fram.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer