Bryggaregatan 9D

Bryggaregatan 9D

Pris

1 850 000 kr

Månadsavgift: 3 117 kr
Ansvarig mäklare
Annica Lövgren
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Marie Larsson
Mäklarassistent
Arrow right icon
ESKILSTUNA - Norr

Magisk trea på Norr i kanonskick med balkong och låg avgift!

En toppmodern lägenhet som lämnar mycket lite att önska! Bostaden präglas av ljus färgsättning, generöst ljusinsläpp, tidstypiska detaljer och fin takhöjd. Genomgångslägenhet med generöst ljusinsläpp och tilltalande uttryck där moderna bekvämligheter möter äldre charm och vackra fiskbensmönstrade golv. Bostaden är varsamt renoverad till toppskick med god förståelse för byggnadens arkitektur. Sällsynt smakfullt kök (2021) med gedigna stenskivor, dimbar belysning och väl utvalda materialval. Två lugnt belägna sovrum med ett större föräldrasovrum med medföljande garderober som är snyggt inmålade i samma sobra kulör som väggarna. Från vardagsrummet nås utgång till den takade balkongen med härligt sydvästläge där du kan njuta av eftermiddagssolens sken. Stilrent duschrum med ljus färgsättning, modernt möblemang och dusch bakom vikväggar i glas samt kombinerad tvätt och torktumlare. Bostaden pryds av genomgående fiskbensmönstrad parkett och optimal förvaring genom dubbla klädkammare i hallen. Centralt belägen endast ett kvarter från Stadsparken med gångavstånd till det mesta. Runt hörnet finns konstmuseum och trevligt restaurangutbud i den växande munktellstaden. Till tågstationen promenerar du på drygt tio minuter. På Norr finner du mysiga caféer och härliga promenadstråk längs Eskilstunaån. Här finns även Munktellbadet, Stiga Sports Arena och det populära Munktellområdet. På kort avstånd nås även Högskolan och Eskilstunas citykärna med populära restauranger, butiker och caféer. Här finns även gågatan och Eskilstuna torget med porlande fontäner, brett caféutbud och moderna restaurang samt vinbarer. Varmt välkommen med din visningsbokning!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Bryggaregatan 9D

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

72 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens register.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

1 850 000 kr

Månadsavgift

3 117 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-tv grundutbud och sophantering.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1201

Lägenhetsnummer (föreningen)

306446001-1031

Andel i föreningen

2,8 %

Andel av årsavgift

2,66065 %

TV och internet

TV: ComHem. Bredband: Fiber (ComHem eller Telenor).

Rumsbeskrivning

Entréhall

Välkomnande entréhall med fiskbensparkett och gråmålade väggar. Hallen är rymlig och möblerbar. Här finns gott om plats för förvaring i två klädkammare med platsbyggda hyllplan och städskåp. Den ena nås in till vänster och den andra nås rakt in från hallen. Platsbyggd garderob för avhängning finns också direkt in till höger.

Vardagsrum

Vidare in nås det ljusa vardagsrummet med vitmålade väggar och vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet är perfekt i storlek och rymmer såväl soffgrupp som middagsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås utgång till balkongen.

Kök

Kök (2021) i toppskick med genomtänkta, lyxiga detaljer och känsla av hemtrevnad. Väggarna är klädda med beigemålad bröstpanel med vitmålade väggar ovan. Golvet i klassiskt utförande med svart/vitt -rutigt mönster. Väl utvalda materialval som diskhon från Deco steel och blandaren från Primy steel. Även bänkskivan andas gediget och hållbart och är tillverkad av Mälardalens stenhuggeri. Klassiskt, vitt kvadratiskt kakel ovan bänkskivan. Välutrustat med induktionshäll, fläkt, ugn och skafferi. Köket är även utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Intill de snyggt integrerade vitvarorna är hyllplan placerade för att skapa en luftig avställningsplats för det finare porslinet. I köket finns också platsbyggda hyllor med dimbar belysning som skapar en härlig känsla. Matplatsen rymmer fyra-sex personer.

Sovrum

In till vänster i bostaden nås det första sovrummet med plats för dubbelsäng och skrivbordsmöbler. Golvet pryds av vacker fiskbensparkett som återfinns genomgående i hela bostaden. Väggarna är målade i vit kulör. Rummet lämpar sig även bra som gästrum eller kontor.

Sovrum 2

Det andra sovrummet i bostaden är målat i en dov och lugn salviagrön kulör. Även garderoberna är inmålade i samma kulör och pryds av tidstypiska beslag. Här finns också gott om utrymme för förvaring i den platsbyggda garderoben som är diskret placerad bakom dörren. Sovrummet är lugnt beläget och väl anpassat för dubbelsäng. Ett rymligt och harmoniskt rum för vila.

Duschrum

Duschrum (2017) med gråtonad våtrumsmatta på golvet och vit våtrumsmatta på väggen. Snyggt möblemang med tvättfat på kommod, spegel, wc, duschhörna, takdusch och handdukstork. Här finns också en frontmatad tvättmaskin som är kombinerad torktumlare från LG (2020)

Balkong

Balkong med härligt söderläge, bekvämt med golv och plats för blomsterlådor. Här finns också en platsbyggd sittbänk för förvaring.

Byggnad

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, specifik energianvändning

1542 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

170

Renoveringar

2021 Sovrum målning 2021 Målning och matta klädkammare 2021 Kök 2017 Duschrum

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Nordstjärnan 11

Föreningens organisationsnummer

718000-0684

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Avgift

I månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-tv grundutbud och sophantering.

Om föreningen

Antal lägenheter

46 st

Parkering

Föreningen har ett eget centralgarage med totalt 18 garageplatser (separat kö, 8 st i kö för närvarande, kontrollerat 2021-06-02). Boendeparkering (månadskort) på gatan kan köpas av kommunen. Garageplatsernas avgifter höjs med 100 kr från och med april 2022.

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Nordstjärnan 11 och antalet bostadsrätter uppgår till 43 st.

Föreningens ekonomi

Avgiftshöjning på 3%. Avgiften tas ut från och med april 2022. (Kontrollerat 2022-01-10)

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Fönster och dörrar bytt 2003-2004 Stamrenovering s.k rörinfodring utförd 2007 Fiber 2010 Tvättstugor renoverade 2012 Värme/tappvattensystem 2015 Tak renoverat 1998 Fasaden iordningställd under senare år och ommålad 2020 Termostatbyte på samtliga element 2021

Gemensamma utrymmen

Det finns ett rymligt förråd knutet till den aktuella bostadsrätten som är beläget på vinden. I källaren finns ett mindre matkällarförråd som tillhör lägenheten. Det finns även tvättstuga och torkrum samt möjlighet att låsa in cykel och barnvagn i källaren.

Gårdsplats

Föreningen har en fantastisk innergård som totalrenoverades under 2016/2017 med pergola och långbord, LED-belysning, spaljéer, vattenspegel och konstgräs.

Försäkring

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Proinova. Bostadsrättstillägg tecknas av var enskild innehavare.

Ekonomi

Pris

1 850 000 kr

Månadsavgift

3 117 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-tv grundutbud och sophantering.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-13

Pantsättningsavgift

477 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

275 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

275 kr/månad

Personer i hushållet

2 st