Ringvägen 2B

Ringvägen 2B

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift: 4 736 kr
Ansvarig mäklare
Joakim Nilsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
NYKÖPING - Öster

Nyproducerad trerummare med ett centralt läge!

- KÖK FRÅN VEDUM MED UTRUSTNING FRÅN ELECTROLUX OCH FRANKE - CENTRALT LÄGE - NYPRODUCERAT - HISS - Trivsam trea i absolut toppskick! Bostaden är om rymliga 83 m² och har en mycket bra planlösning. Här finns ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot lägenhetens Vedum-kök. Från vardagsrummet finns också access till den rymliga balkongen som är strax över 7 m². Lägenheten har två rofyllda sovrum varav det ena är med skjutdörrsgarderober. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum samt gästtoalett. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. BRF Hermelinen ligger i ett lugnt hörn av staden, belägen vid korsningen av Ringvägen och Östra Kvarngatan. Här bor du toppmodernt i ett både centralt och lugnt boende. Föreningen består idag av 41 lägenheter i varierande storlekar. Föreningens byggnader är uppförda 2017/2018 av PEAB och ekonomisk- och teknisk förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen har en gemensam uteplats på innergården med pergola, planteringar och gräsytor. I källarplan finns förråd, cykelrum samt källsortering. Garageplatser med separat kö. Övernattningslägenhet i föreningen finns. Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker och restauranger. Med hjälp av cykel nås med lätthet den idylliska småbåtshamnen, Sörmlands museum samt Rosvalla eventcenter där det bjuds på ett rikt utbud vad gäller sport och idrottsföreningar. Varmt välkomna till visning - kom ihåg att anmälan krävs för att vi ska kunna planera och genomföra säkra visningar!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Ringvägen 2B

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

83 m²
Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift

4 736 kr/månad

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1001

Lägenhetsnummer (föreningen)

C1001

Andel i föreningen

3,04475 %

Andel av årsavgift

3,04441 %

TV och internet

Fiber via Telia. Grundutbud för telefoni, bredband och TV ingår i avgiften.

Rumsbeskrivning

Info

Lägenheten ägs idag av PEAB Bostad AB och kommer att överlåtas till ny ägare likt en vanlig överlåtelse på successionsmarknaden. Slutbesiktning är gjord och eventuella brister är åtgärdade. Observera att det inte är en upplåtelse och att det är samma juridik som gäller vid ett köp av en lägenhet av en privatperson. Som köpare blir du första boende i lägenheten.

Byggnad

Byggår

2018

Fönster

3-glas isoler

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2021-04-19

Energiklass

Energiklass C

Energiprestanda, specifik energianvändning

81 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

72

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Hermelinen i Nyköping

Föreningens organisationsnummer

769625-9246

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Avgift

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv (via Telia). Gemensamt elavtal är tecknat, avläsning sker månadsvis och faktureras bostadsrättsinnehavaren.

Om föreningen

Antal lägenheter

42 st

Byggår

2017-2018

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

26 garageplatser (900kr/mån) och 2 platser (450kr/mån) för MC i källaren. Till dessa är det separat kö. Möjlighet till att hyra garage via Rikshem finns.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Hermelinen är en bostadsrättsförening med byggår 2017/2018. Föreningens byggnader är uppförda av PEAB och förvaltas idag av Riksbyggen, både ekonomiskt och tekniskt. I föreningen finns idag 41 bostäder, ursprungligen var det 42 st. Bostadsrättsföreningen jobbar idag med att göra om en av lägenheterna till föreningslokal och övernattningsrum. På gården finns planteringar, gräsmattor och en pergola som man får nyttja som boende.

Föreningens ekonomi

Avgiftshöjning om 1,5% är planerad.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Bostadsrättsföreningen har glasat in alla balkonger in mot gården. De mindre balkongerna ut mot gatan får inte glasas in. De som har balkonger i kurvan, Ringvägen och Östra Kvarngatan jobbar nu individuellt med att få bygglov för att glasa in deras balkonger.

Gemensamma utrymmen

Soprum med sortering, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd och cykelförråd.

Gårdsplats

På gården finns planteringar, gräsmattor och pergola.

Försäkring

Bostadsrättsföreningen tecknar bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift

4 736 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv (via Telia). Gemensamt elavtal är tecknat, avläsning sker månadsvis och faktureras bostadsrättsinnehavaren.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

450 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

300 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Lägenheten ägs idag av PEAB Bostad AB och driftskostnaderna är iochmed detta uppskattade. Observera att de kan variera utifrån hushållets storlek och levnadsvanor.

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.