Kansligränd 18

Kansligränd 18

HUDDINGE - Kvarnbergsplan
Accepterat pris

2 200 000 kr

Månadsavgift: 2 791 kr
Ansvarig mäklare
Håkan Korkmaz
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Stefanie Schubert
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Bra planerad - Trivsam - Fin

Accepterat pris! Modern och optimalt planerad lägenhet med genomgående parkettgolv, ljusa nyanser. Vardagsrummet erbjuder öppen planlösning mot kök och fönster med bra ljusinsläpp. Köket är i vinkel och har en matplats för ca 4-6 personer. Helkaklat badrum med klinkergolv, badrumsskåp och kommod. Rymligt sovrum med parkettgolv och välkomnandehall med generösa förvaringsmöjligheter. Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan. Trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Mittemot finns simhall och gym, mataffär och restaurang samt på gångavstånd finner vi gott om skolor förskolor. Rådsparken ligger på ca 7 minuters gångavstånd med fina grönområden, lekpark och 4H-gård. Bussar direkt utanför som tar dig till Huddinge centrum där det finns ca 70 butiker, restauranger och livs i en levande torgmiljö. Pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på ca 15 minuter. Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum. Inom 20 minuter finner du bland annat Nordens största handelsplats, Kungens Kurva och världens största IKEA-varuhus. Här bor du i ett tyst och lugnt område samtidigt som du har service och kommunikationer nära till hands samt fina naturområden på gångavstånd. Välkommen till ditt nya hem!

Fakta om Kansligränd 18

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

46 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 200 000 kr - Accepterat pris

Månadsavgift

2 791 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1102

Lägenhetsnummer (föreningen)

2B-1102

Andel i föreningen

0,5607 %

Andel av årsavgift

0,61 %

Kommentar till andelstal

Enligt bostadsrättsföreningen

TV och internet

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play med bredband (1000/1000 Mbit/s), basutbud för TV samt IP-telefoni.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med generösa förvaringsmöjligheter, klädhängare, parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med parkettgolv, målade väggar och stora fönster som går att öppna helt. Delvis öppen planlösning mot kök/matplats.

Sovrum

Rymligt sovrum med målade väggar och parkettgolv. Här finns plats för säng och annan möblering som arbetshörna.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv, tvättställ med kommod, badrum-/spegelskåp, wc, duschhörna och kombinerad tvättmaskin/torktumare.

Kök

Praktiskt kök med gott om skåp, parkettgolv och målade väggar. Rymlig matplats intill för 4-6 personer. Utrustning: spis med häll, fläkt och kombinerad kyl-frys.

Uteplats/balkong

Trevlig innergård med grillplats och pingisbord.

Byggnad

Byggår

2016

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2021-03-11

Energiprestanda primärenergital

79

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Sågbäcken

Föreningens organisationsnummer

769622-2640

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Avgift

I avgiften ingår värme, TV och bredband (1000/1000 mbit/s). Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).

Föreningens hemsida

Brf Sågbäcken

Om föreningen

Antal lägenheter

171 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

2016

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har tillgång till ca 79 parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna till en kostnad av 400 kr i månaden. Av dessa är sex tilldelade förskolan i lokaldelen. Utöver detta finns besöksparkeringar på gatan. I övrigt finns gatuparkering tillgänglig.

Allmän information

Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten/marken ägs av föreningen. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar. Enligt bullermätningar med bullerapp ligger bullernivån i lägenheten på 28 db.

Föreningens ekonomi

Planerade avgiftshöjningar finns ej.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Inga renoveringar är genomförda. Inget beslut på kommande större renoveringar finns.

Gårdsplats

Flertal cykelförråd och barnvagnsförråd. Miljöstuga utanför på 20. Lägenhetsförråd till varje lägenhet ute i småhusen på gården.Gemensam gård / uteplats, grill, bänkar och pingisbord

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Brandkontoret. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Övrigt om föreningen

Inom promenadavstånd så finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 15 minuter) som Södertälje (restid 28 minuter). I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum. På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan: 'I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Ekonomi

Pris

2 200 000 kr - Accepterat pris

Månadsavgift

2 791 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, TV och bredband (1000/1000 mbit/s). Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-11-29

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer