Kansligränd 20

Kansligränd 20

Budgivning pågår
Högsta bud

2 050 000 kr

Utgångspris: 1 995 000 kr
Läs mer om budgivning
Visa alla bud
Ansvarig mäklare
Stefanie Schubert
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Melek Korkmaz
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
HUDDINGE

Ljus och rymlig 2 rok centralt i Kvarnbergsplan med högt läge i huset!

Föreningens större 2 rok på 49 kvm tillsaluförs sällan. Lägenheten ligger intill Kvarnbergsplan och blir med sin låga avgift och sin ''nyproducerade'' känsla lätt en pärla att trivas i. Husen är uppförda 2016 vilket gör att lägenheten andas nytt samtidigt som du bor i en stabil förening. Lägenheten ligger längst bort på loftgången, vilket ger en privat känsla och möjlighet att ställa fram café-set och njuta av en kaffe i solens första strålar. Bostaden erbjuder genomgående hög standard med parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin samt stor duschhörna med svängdörrar i glas, ett stilrent kök med alla bekvämligheter i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rofyllt och stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Gott om förvaring i inbyggda garderober i sovrum och hall. Stora fönsterpartier i olika väderstreck skapar känslan av rymd och ger ett underbart ljusflöde genom hela bostaden. Plats för matgrupp i samspel mellan vardagsrum och kök. Här har du även en trevlig vy över det lugna området. Detta är en miljösmart byggnad och alla färger och ingående material är kontrollerade och Svanenmärkta. Bostäderna har god inomhusmiljö, är energisnåla och har låg klimatpåverkan. Föreningen erbjuder en trevlig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Förskolan som hyr föreningens lokal ger bra med intäkter. Vid Kvarnbergsplan som ligger endast ett stenkast från bostaden finns det simhall och gym, mataffär, restauranger samt Rådsparken och fina grönområden. Här går bussar till både Huddinge C och Stuvsta C. Det finns även gott om skolor och förskolor i området På gångavstånd ligger Huddinge Centrum. I Huddinge centrum finns ca 70 butiker i en levande torgmiljö med öppna gator samt välkomnande parker och torg med allt du behöver; vårdcentral, tandläkare, livs, mode, bank, teknik, apotek och gym. Med pendeltåget från Huddinge station tar du dig till Stockholm på endast 15 minuter. Huddinge kommun är fylld med vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och milslånga vandringsleder. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster med myndigheter såsom polisväsende, tingsrätt och rättscentrum. Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden, ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

Identifierad budgivning

BudID - för en trygg och säker budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling samarbetar med BudID för en trygg och säker budgivning. BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter. Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet. För dig som spekulant innebär detta att alla bud kan placeras på ett säkert och certifierat sätt. Finansiering och lånelöfte kan även styrkas via kopplingar till bank. Om du ska finansera ditt köp med ett bolån, kom ihåg att ha lånelöfte klart inför budgivningen!

  • Identifiering med BankID
  • Verifiering av lånelöfte
  • Proaktiv banksupport
Visa mer
Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Kansligränd 20

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

49 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 995 000 kr

Månadsavgift

2 929 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1503

Lägenhetsnummer (föreningen)

4-1503

Andel i föreningen

0,5883 %

Andel av årsavgift

0,64 %

TV och internet

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play med bredband (100/10 Mbit/s), basutbud för TV samt IP-telefoni.

Byggnad

Byggår

2016

Fastighetsbeteckning

Kansliet 4

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2021-03-11

Energiprestanda primärenergital

79

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Sågbäcken

Föreningens organisationsnummer

769622-2640

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Avgift

I avgiften ingår värme, TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).

Föreningens hemsida

Brf Sågbäcken

Om föreningen

Antal lägenheter

171 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

2016

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har tillgång till ca 79 parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna till en kostnad av 400 kr i månaden. Av dessa är sex tilldelade förskolan i lokaldelen. Utöver detta finns besöksparkeringar på gatan. I övrigt finns gatuparkering tillgänglig.

Allmän information

Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten/marken ägs av föreningen. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar. Enligt bullermätningar med bullerapp ligger bullernivån i lägenheten på 28 db.

Föreningens ekonomi

Planerade avgiftshöjningar finns ej.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Inga renoveringar är genomförda. Inget beslut på kommande större renoveringar finns.

Gårdsplats

Flertal cykelförråd och barnvagnsförråd. Miljöstuga utanför på 20. Lägenhetsförråd till varje lägenhet ute i småhusen på gården.Gemensam gård / uteplats, grill, bänkar och pingisbord

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget Brandkontoret. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Övrigt om föreningen

Inom promenadavstånd så finner man Huddinge centrum där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm C (restid 15 minuter) som Södertälje (restid 28 minuter). I Huddinge centrum med sin småstadskaraktär, ges människorna företräde framför bilarna. Arkitekternas förebild har varit gamla stadskärnor, med snirkliga gator och öppna ytor. Här kan du botanisera i mindre specialbutiker såväl som de större klädkedjorna och matbutikerna. Huddinge centrum når du med bil via väg 226 från Stockholm. Pendeltågsstationen ligger i direkt anslutning till centrum. På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan: 'I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro. I Kungens kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Ekonomi

Pris

1 995 000 kr

Månadsavgift

2 929 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el (föreningen har upphandlat gemensamt avtal för el och vatten).

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-02-28

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

303 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

110 kr/månad

Vatten & avlopp

68 kr/månad

Försäkring

125 kr/månad

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.