Sjödalsvägen 17

Sjödalsvägen 17

Utgångspris

2 450 000 kr

Månadsavgift: 2 492 kr
Ansvarig mäklare
Melek Korkmaz
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Stefanie Schubert
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
HUDDINGE - Centrala Huddinge

Högt belägen och med fantastisk utsikt är detta en lägenhet att stortrivas i!

Högt belägen och med fantastisk utsikt är detta en lägenhet att stortrivas i! På våning 9 finner vi denna ljusa och luftiga lägenhet utan insyn och med fri utsikt. Lägenheten erbjuder genomgående parkettgolv, neutrala färger och exklusiva materialval. Vi välkomnas in i hallen som har förvaring i form av flera garderober och avhängningsmöjligheter. Helkaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Från vardagsrummet nås balkongen som har magisk utsikt och plats för flera sittgrupper, en perfekt plats att umgås på. Här kan ni njuta av många soltimmar och solnedgången i horisonten. Stilrent kök med bra arbetsytor och förvaring, Siemens vitvaror och matplats för ca 6-8 personer intill fönster. Föreningen erbjuder sina medlemmar en upphöjd innergård mellan huskropparna som ger en mysig och skyddad miljö. Här finns parkbänkar och en liten lekyta. Trivsam förening med kommersiella lokaler på gatuplan som ger föreningen inkomster. Här bor du i ett härligt lugnt läge med flertalet gym runt knuten och elljusspår för den aktive. För den som vill börja dagen med nybakat bröd finns det populära stenugnsbageriet SPRØD bara någon minuts promenad från lägenheten. Sjön Trehörningen erbjuder härliga promenadstråk året runt. På gångavstånd finns Huddinge centrum som bjuder på flertalet butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Med pendeltåget når ni Stockholm City på ca 12 minuter. Här finns även Sjödalsgymnasium, apotek, gym och vårdcentral. Den perfekta bostaden för den som vill bo modernt och centralt men ändå nära naturen!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Sjödalsvägen 17

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

46 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 450 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

2 492 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten och ett basutbud av TV-kanaler. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten och el. I avgiften ingår obligatoriskt bredbandstillägg på 165:-

Andel i föreningen

0,6 %

Andel av årsavgift

0,6 %

TV och internet

Telenor är leverantör av fiber och TV. Datauttag finns i alla rum. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften. Obligatoriskt tillägg för bredband 165 kr.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, flera garderober och plats för byrå. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum

Luftigt badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, golvvärme, wc, tvättställ med kommod och tvättmaskin samt torktumlare från Siemens.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Stora fönster som ger en känsla av rymd. Utgång till härlig balkong i perfekt sydvästläge med många soltimmar och fri utsikt.

Kök

Stilrent kök från Marbodal med bra arbetsytor och matplats för ca 4-6 personer intill fönster. Utrustning: induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är av märket Siemens.

Sovrum

Sovrum med parkettgolv, målade väggar, samt förvaring i tre garderober. Här finns plats för dubbelsäng.

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Balkong med fantastisk utsikt med många soltimmar. Läge: syd/sydväst. Uteplats 2: Trevlig och skyddad innergård med en liten lekplats och parkbänkar. Innergården är upphöjd från gatunivå och ligger mellan husen.

Övriga utrymmen

Cykelförvaring, barnvagnsrum, källargarage och parkeringsplatser.

Byggnad

Byggår

2017

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader

Cykelförvaring, barnvagnsrum, källargarage och parkeringsplatser.

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-10-14

Energiprestanda primärenergital

80

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Klockarbacken 7

Föreningens organisationsnummer

769630-4869

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Avgift

I avgiften ingår värme, kallvatten och ett basutbud av TV-kanaler. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten och el. I avgiften ingår obligatoriskt bredbandstillägg på 165:-

Föreningens hemsida

Brf Klockarbacken 7

Om föreningen

Antal lägenheter

140 st

Antal lokaler

5 st

Byggår

2017

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Ett garage med 37 p-platser och 44 parkeringsplatser. Separat kö tillämpas till dessa. Parkeringsplats: 400 kr/mån Garageplats: 800 kr/mån Elbilsparkering: 1000 kr/mån (priser enligt 2021-12-20) Gällande kötid så varierar det, föreningen prioriterar personer med elbil till garageplatserna men generellt har väntetiden historiskt varit knappt 10 månader för utomhusparkering och dryga 18 månader för garage (betydligt mindre om man har elbil).

Allmän information

Brf Klockarbacken ligger fritt i gathörnet Sjödalsvägen/Förrådsvägen, ett stenkast från pendeltågsstationen. De 140 effektivt planerade bostadsrättslägenheterna fördelas på två framträdande huskroppar med 9 respektive 15 bostadsvåningar. Husens bottenvåning inrymmer 5 st kommersiella lokaler som är uthyrda till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Sushi and Poké, Puls & Träning, Il Forna da Rosalita och frisör. På gavelsidan lyser strålkastare upp de smala nischerna vilket garanterar att huset fångar blickarna. Smarta planlösningar gör att du kan få ut mesta möjliga av kvadratmeterna. I centrum finns all tänkbar handel och service och med pendeln, som endast ligger 5 minuter bort, är du inne i Stockholm city på en kvart.

Gemensamma utrymmen

Miljörum och barnvagnsförvaring.

Gårdsplats

Gemensam takterrass mellan Sjödalsvägen 15 och 17.

Övrigt om föreningen

Bostadsrättsföreningen har en sluten Facebook grupp för boende på Sjödalsvägen 15 och 17 som heter Bostadrättsföreningen Klockarbacken. Föreningen förvaltas av Einar Mattson.

Ekonomi

Pris

2 450 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

2 492 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten och ett basutbud av TV-kanaler. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten och el. I avgiften ingår obligatoriskt bredbandstillägg på 165:-

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-10-06

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Personer i hushållet

3 st