Hammarvägen 44

Hammarvägen 44

Pris

1 795 000 kr

Månadsavgift: 2 873 kr
Ansvarig mäklare
Romeo Amsieh
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
JÄRFÄLLA - Jakobsberg

Kommande försäljning! Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet om 2 rok i välskötta Brf Margareta. Du välkomnas av en stor hall med förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderob samt ytterligare plats för fler förvaringsmöjligheter. Till vänster finner du det fina badrummet som är i kakel och klinker och till höger kommer du in till sovrummet som har bra plats för en stor säng och dessutom finns det stor draggarderob med massa förvaringsutrymme. Fräscht och snyggt kök med matplats invid de stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns goda ytor för valfri möblemang och härifrån leds du vidare till den stora inglasade balkongen med fri utsikt ifrån högsta våningen.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Hammarvägen 44

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

46,6 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 795 000 kr

Månadsavgift

2 873 kr/månad

Kommentar månadsavgift

i Avgiften ingår: Värme, Vatten, Grundutbudet Com-Hem.

Lägenhetsnummer (föreningen)

1238

Andel i föreningen

1,161 %

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Renoveringar

2014: Underhåll och modernisering av uppvärmningssystem 2014: Underhåll av avloppsstammar 2016: Renovering av tvättstuga vid Hammarvägen 50 2016: Inventering och dokumentation av ventilation i alla lägenheter

Övrigt

Fastigheten är totalrenoverat ca 1990 och genomgår löpande stam-renovering/underhåll vart 5:e år.

Om Jakobsberg

Allmänt om Jakobsberg

Med gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrumgalleria, salutorg och köpcentrum som till IKEA, Barkarby handelsplats och Outletområde har Jakobsberg ett optimala geografiska läge. Där finns ett stort utbud av restauranger och kafeer som erbjuder något för alla smaker. I centrum finns även bibliotek, folktandvård samt vårdcentral och rehabilitering för äldre. I Jakobsberg finns allt som den aktive kan önska sig såsom ridstall, rackethallar, simhallar, träningslokaler, golfbanor samt fotbollsplaner. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se I närområdet finns även stora natursköna friluftsområden och möjlighet till bad i Mälaren.

Kommunikation

Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum. Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.

Tjänster i området

Jakobsbergs köpcentrum och Centrumgallerian har ett stort utbud av affärer, caféer, banker, restauranger, systembolag och apotek. Här finns allt du kan önska dig inom service och handel, låna en bok på biblioteket eller köpa med dig något gott och sätta dig i stadsparken och njuta av. Barkarby Handelsplats/Outletområdet samt IKEA, Bauhaus, Elgiganten med flera kända kedjeföretag erbjuder det mesta man behöver i vardagen.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Margareta Jakobsberg

Föreningens organisationsnummer

713200-0584

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Nej

Om föreningen

Antal lägenheter

70 st

Antal lokaler

2 st

Äger föreningen marken

Ja

Allmän information

Välkommen till Brf Margareta. Föreningen består av 2 fastigheter med 4 bostadshus som byggdes 1953 och totalrenoverades 1991. Föreningen upplåter 70 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Bostadsrättstilläggsförsäkring finns för samtliga medlemmar. Bredband (100/10 Mbit/s) / Tv (18 kanaler) / Telefon (bas) via Comhem är inkluderad i avgiften. Tvättstugor renoverade 2016 och 2019. Mindre höjning av avgifter under 2019 och 2020. Löpande stambesiktning vart 5:e år. 2012 finns 5,5mm rör i mycket gott skick. En eventuell stamrenovering ligger inte ens inom den 20 åriga underhållsplanen.

Övrigt om föreningen

Spekulanter på detta objekt uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningen för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.

Ekonomi

Pris

1 795 000 kr

Månadsavgift

2 873 kr/månad

Kommentar månadsavgift

i Avgiften ingår: Värme, Vatten, Grundutbudet Com-Hem.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

455 kr

Överlåtelseavgift

950 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.