Karlslundsvägen 18

Karlslundsvägen 18

Budgivning pågår
Högsta bud

2 300 000 kr

Utgångspris: 2 295 000 kr
Läs mer om budgivning
Visa alla bud
Ansvarig mäklare
Daniel Danielsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
JÄRFÄLLA - Barkarbystaden

Välplanerad 2:a i högt läge!

Varmt välkomna till en perfekt planerad 2a högt upp i huset på Karlsundsvägen18! När du kliver in i bostaden finner du en rymlig hall med förvaring i garderober. Du slås också av det generösa ljusinsläppet och lägenhetens genomtänkta planlösning. Perfekt planerad 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där varje kvadratmeter är genomtänkt och utnyttjad. Vardagsrummet är stort och rymmer en stor soffgrupp. Köket med dess stilrena vita design och integrerade vitvaror gör att varje amatörkock blir ett proffs. stort sovrum med tillgång till en klädkammare. Givetvis har bostaden ett kaklat badrum utrustat med tvätt och torkmaskin. Sist men inte minst kommer vi till balkongen som ligger väldigt bra till, och erbjuder sol en stor del av dagen. Du kan dessutom vänja dig vid tanken att endast ha ett par minuters promenad till den framtida tunnelbanan. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Karlslundsvägen 18

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

46 m²
Areauppgifter enligt föreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 295 000 kr

Månadsavgift

2 769 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Kallvatten och värme. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med Tv-utbud/Bredband (100/100 mbit) för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

Andel i föreningen

0,4164 %

Andel av årsavgift

0,35 %

TV och internet

TV: Ansluten till kabelnät. Bredband: Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med 100/100 mbit för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften Föreningen kommer att byta bredbandsleverantör till sommaren 2022 för att kunna sänka avgiften för bredband och TV.

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med gott om plats förvaring i garderober. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök

Ljust och härligt kvalitets kök från Marbodal och med vitvaror från Siemens. Fläkt från Franke. Utrustning består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys.

Vardagsrum

Social- och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och utgång till balkong med söderläge.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng. Tillgång till stor klädkammare har du från sovrummet.

Badrum

Helklaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin, handfat med kommod, spegel, WC och dusch med glasdörrar.

Balkong

Stor, underbar balkong med fri utsikt!

Byggnad

Byggnadsyp

Flerfamiljshus

Byggår

2018-2019

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-11-27

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda, specifik energianvändning

3809 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

89

Om Barkarbystaden

Allmänt om Barkarbystaden

En helt ny stadsdel som kommer att bli västra Stockholms nya knutpunkt håller på att växa fram i form av Barkarbystaden. Här finns närhet till skolor, arbete samt service och Järva naturreservat ligger inte långt bort med sina härliga grönområden. Här finns dessutom goda möjligheter till aktiviteter, oavsett om du vill spela fotboll, åka skridskor eller rida på en av Järfälla Ridcentrum

Kommunikation

Det är inte för intet som Barkarbystaden kallas för västra Stockholms nya knytpunkt. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter och till Arlanda och Bromma flygplats tar det knappt 30 minuter. Här finns även bussar samt Mälarbanan som tar dig runt snabbt och smidigt i kommunen. Tunnelbanan är i fullgång och beräknad vara klar 2026.

Tjänster i området

När Barkarbystaden står färdigt kommer här finnas ett väldigt brett utbud av restauranger, butiker samt handel. Alldeles i närheten ligger även Barkarbys handelsplats samt Stockholm Quality Outlet. Läs mer på www.barkarbystaden.se

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Barkarby Metropol

Föreningens organisationsnummer

769630-9405

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1405

Avgift

Kallvatten och värme. Föreningen har ett gruppabonnemang via Telia med Tv-utbud/Bredband (100/100 mbit) för 229 kr/mån som är ett obligatoriskt tillägg som läggs på månadsavgiften

Föreningens hemsida

Brf Barkarby Metropol

Om föreningen

Antal lägenheter

212 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

2017-2019

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

105 garageplatser var av 22 laddplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån, för laddplatser tillkommer elkostnaden separat. Till garageplatsen är det separat kö, just nu många i kö (2022-01-13).

Allmän information

Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Barkarby Metropol har ett suveränt pendlingsläge, närhet till den gröna oasen Järvafältet, förskola i föreningen samt skola ligger inom samma kvarter som bostäderna. Läs gärna mer på: https://www.brfbarkarbymetropol.se/

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga planer på att ändra avgiften (2022-01-18) Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften, för januari, april, juli och oktober. Betalningsskyldig är den som äger lägenheten den första månaden i respektive kvartal. Vid överlåtelser är det upp till säljare och köpare att reglera upplupna avgifter i likvidavräkningen vid tillträdet för individuellt uppmätta förbrukningar.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Då huset är nytt finns det inga renoveringar på gång.

Gemensamma utrymmen

Det finns källsorteringsrum i trapphus 1, 7 och 12. Cykelrum samt barnvagnsrum.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret. Bostadsrättstillägg ingår.

Övrigt om föreningen

Juridiska personer kan beviljas medlemskap, men då ska beslut tas enhälligt av styrelsen så räkna med minst 4 veckors handläggningstid och viss osäkerhet. Föreningen tillåter delat ägande där minsta delen ska vara 10 %.

Ekonomi

Pris

2 295 000 kr

Månadsavgift

2 769 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Tillkommer 229 kr/mån för TV-utbud/Bredband.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-05-31

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Driftkostnad

210 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

150 kr/månad

Vatten & avlopp

60 kr/månad

Personer i hushållet

2 st