Pressarvägen 23

Pressarvägen 23

Pris

2 995 000 kr

Månadsavgift: 4 050 kr
Ansvarig mäklare
Jony Eliyo
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
JÄRFÄLLA - Kallhäll

Trea med inglasad balkong i Kallhäll!

En optimalt planerad trea på Pressarvägen med hög materiell standard, vackert ljusinsläpp, fräscha ytskikt och en inglasad balkong. Lägenheten rymmer tre rum och kök och har en total boyta om 78 kvadratmeter. Och bäst av allt – här bor du i närhet till allt! Detta omtyckta och trendiga område i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver – matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Välkommen!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Pressarvägen 23

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

78 m²
Areauppgifter enligt föreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

2 995 000 kr

Månadsavgift

4 050 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inklusive värme och kallvatten. 220 kr tillkommer varje månad för Triple Play, varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1203

Lägenhetsnummer (föreningen)

31203

Andel i föreningen

0,01 %

Andel av årsavgift

1,35 %

TV och internet

Tripel Play finns genom gruppanslutning, obligatoriskt kostnad på 220 kr/mån.

Rumsbeskrivning

Hall

Den praktiska och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med målade väggar och ljust golv.

Kök

Det fräscha och moderna köket har mycket att tycka om, exempelvis stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar. Rummets ljusa golv och vita väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett lättmöblerat och stilrent rum med ljust golv och målade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort och harmoniskt rum med ljust golv och målade väggar. Rummet har skjutgarderober med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett ljust och charmigt sovrum med fint ljusinsläpp. Rummet har plats för säng samt ett skrivbord. Vitmålade väggar och ljust golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum

Fräscht, påkostat och stort badrum med toalett, duschvägg, kommod, torktumlare och tvättmaskin från Siemens med badrumsskåp över. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong

Via vardagsrummet kommer du även till en charmig och ljus balkong med plats för utemöbler.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2018

Ventilation

Frånluft med återvinning

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-06-15

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda, specifik energianvändning

6937 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

88

Om Kallhäll

Allmänt om Kallhäll

Denna del av Järfälla utgörs i största del av flerbostadshus samt småhus, många med närhet till Mälarens strand. Vid Mälaren finns ett bra utbud av badplatser samt båtklubbar och Görvälns naturreservat bjuder på grönska och strövarområden. Fotboll, tennis och simning är bara några av de aktiviteter som finns tillgängliga för de som är intresserade av hälsa och idrott. Området har dessutom ett flertal skolor samt förskolor och i centrum finns handel, restauranger och service. Läs mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Centrum går pendeltågen som tar dig in till Stockholm Central på endast 23 minuter. Här finns även flera busslinjer och Mälarbanan som går genom hela kommunen.

Tjänster i området

I Kallhäll Centrum finns ett flertal butiker och restauranger och Folkets hus stoltserar med biograf och bibliotek. Här finns även tandläkare, vårdcentral samt frisör.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Fågelholken

Föreningens organisationsnummer

769632-7175

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

Inklusive värme och kallvatten. 220 kr tillkommer varje månad för Triple Play, varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Om föreningen

Antal lägenheter

89 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

2018

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

30 st garageplatser under tak 600 kr/mån 4 st garage övre däck 350 kr/mån 5 parkeringsplatser med motorvärmare på tomtmark, 450 kr/mån 11 parkeringsplatser utan motorvärmare på tomtmark, 350 kr/mån

Allmän information

I Fågelholken hittar du 89 välplanerade lägenheter om 2-4 rum och kök, med spännande 60-tals arkitektur. Här kan du bo i det lägre, svängda huset i härlig grönska eller i höghuset som sträcker sig 10 våningar över marken med panoramautsikt över trädtopparna och Mälarens glittrande vatten nedanför. Nästan alla lägenheter har balkong och / eller uteplats som vetter mot gatan i väster eller gården i öster.

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråden är placerade i källarplan och nås med hiss.I källaren finns även utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar, samt cykelförråd och ett gemensamt föreningsrum.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Föreningen har inköpt ett gemensamt bostadsrättstillägg, vilket gör att detta tillägg ej behöver tecknas av varje medlem i deras egen hemförförsäkring.

Ekonomi

Pris

2 995 000 kr

Månadsavgift

4 050 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inklusive värme och kallvatten. 220 kr tillkommer varje månad för Triple Play, varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-12-17

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Driftkostnad

350 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad

Vatten & avlopp

100 kr/månad

Personer i hushållet

3 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.